Divize A

Moderator: Czech Moderators

Big El
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by Big El »

pupajdi13 wrote:
bono25 wrote:...asi pročítali naší diskuzi :lol:
no bacha na ně :lol: - u nás v Bečku si to pekně překládaj :mrgreen:
Ale víte jak vydělali sázkaři? Kurzy na Juvenardus musely bejt pěkně vysoký.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
bono25
Team President

Post by bono25 »

Tak důležitý vítězství nad Zoeloe´s a teď můžu už jen fandit :lol:
oslicek

Post by oslicek »

tak dneska na výhru nad bizonem nestačilo ani 149 venku... ach jo, líp už asi zahrát nešlo :-(.

potom, co dneska bono zvládl poslední těžký zápas před velkým finále příští čtvrtek se naděje české komunity upírají zítra na ferdu, kterému se naštěstí nevykartovali všechny jeden LM :-) a zítra nastoupí na buníky v plné síle a alespoň dva body uzme.
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

no i mě se pořád drží smůla... dnes výkon lepší o 11 a remiza s Kick and Rush.... den předem PrTurnaj, výkon lepší o 10, remiza a prohra na penalty.... aby toho nebylo dost, tak zitra s Bizonem, v pondeli s bunicim a v utery s Ivancemi rozhodci o agresite +-25%.... dnes jsem počítal s vitezstvim a skoro jistotou zachrany, takhle musim uzmout zitra Bizonovi aspon bod, dal si par prateláků dnes, tak sanci mam.
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
bono25
Team President

Post by bono25 »

PaTTTTrick wrote:no i mě se pořád drží smůla... dnes výkon lepší o 11 a remiza s Kick and Rush.... den předem PrTurnaj, výkon lepší o 10, remiza a prohra na penalty.... aby toho nebylo dost, tak zitra s Bizonem, v pondeli s bunicim a v utery s Ivancemi rozhodci o agresite +-25%.... dnes jsem počítal s vitezstvim a skoro jistotou zachrany, takhle musim uzmout zitra Bizonovi aspon bod, dal si par prateláků dnes, tak sanci mam.

záchranu máš podle mě jistou, pořád mám na sestup hlavního favorita Hořícího...Ferdovi fandím už kvůli tomu, že zítra uzme 2 body Buníkům :lol:
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

bono25 wrote:
PaTTTTrick wrote:no i mě se pořád drží smůla... dnes výkon lepší o 11 a remiza s Kick and Rush.... den předem PrTurnaj, výkon lepší o 10, remiza a prohra na penalty.... aby toho nebylo dost, tak zitra s Bizonem, v pondeli s bunicim a v utery s Ivancemi rozhodci o agresite +-25%.... dnes jsem počítal s vitezstvim a skoro jistotou zachrany, takhle musim uzmout zitra Bizonovi aspon bod, dal si par prateláků dnes, tak sanci mam.

záchranu máš podle mě jistou, pořád mám na sestup hlavního favorita Hořícího...Ferdovi fandím už kvůli tomu, že zítra uzme 2 body Buníkům :lol:
jo jo, taky si to myslim, od začátku říkám že sestoupí HoriaciLes, ale přece jen je tato hra s čísly :lol:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
bono25
Team President

Post by bono25 »

Ferdovi chybělo opravdu málo :?
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

škoda...jeden bodík výkonu taky mohl znamenat remízu
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tak "štěstí" se mě drží celou sezonu...dnes přï rozhodčím agr25% dostal CB s agresi 14% rudou hned v 18minutě a tak jsem krásně prohrál 1:2..... bez vyloučení by to byla výhra, normální tým by s tím uhrál remízu, ale já prostě celou sezonu neuremizuji zapas, kdyz mam mensi vykon (jedno jedine stesti byla hned vyhra, remiza ani jednou).

Brek brek, už ať je ta sezona za nami. Doufam, že HoriaciLes někde klikařsky neuhraj bod a nerozdame si to o sestup v posledním kole :twisted:
bono25
Team President

Post by bono25 »

koukal jsem, že to máš celkem nahnutý....trošku mě to překvapuje, snad nesestoupíš
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

bono25 wrote:koukal jsem, že to máš celkem nahnutý....trošku mě to překvapuje, snad nesestoupíš
no mám lepší výchozí postavení, měl bych snad vyhrát nad Ivančicemi v úterý a díky více výhrám při rovnosti bodu sestoupí HoriaciLess... tak snad "nepřekvapí" v pondělí a nebo v úterý..... nedám to zadarmo :lol:
bono25
Team President

Post by bono25 »

vyhraješ v pondělí a máš to v kapse :lol:
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

bono25 wrote:vyhraješ v pondělí a máš to v kapse :lol:
no už bych zase jednou mohl mit kliku, protoze v pondeli to jinak nez klikou vyhrat nemuzu :lol:
Slanec

Post by Slanec »

PaTTTTrick wrote:no už bych zase jednou mohl mit kliku, protoze v pondeli to jinak nez klikou vyhrat nemuzu :lol:
Tak veliká škoda, při troše štěstí by tam ta remízka mohla padnout (podobně jako tvému soupeři o udržení). Tak drržím palce do dalších bojů, třeba to udržení uhraješ až ve čtvrtečním zápase :wink:
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

kuaaaa, už mě tahle sezona se**....... kde je nějaké štěstí nebo pravděpodobnost 50%-50% ???

Stále jako celou sezonu

Horiaciles - De Zoele 144:147 0:0

Bunicii - PC Bonner - 150:146 3:2

Tak už jsem na první sestupové pozici, Horiaciless má náskok jednoho bodu. Pokud zítra nezíská Horiaciless o tři body více než já (probůh, to snad ne), tak ve čtvrtek hrajeme u něj o sestup :lol:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”