to bylo nehumánníps2512 wrote:no jo no
Dynamo Oleksovice 2 - 6 buhal
výkony: 102 - 141
Co si myslel chlapec, když na nás pustil toto?

Moderator: Czech Moderators
to bylo nehumánníps2512 wrote:no jo no
Dynamo Oleksovice 2 - 6 buhal
výkony: 102 - 141
Co si myslel chlapec, když na nás pustil toto?
No to mě nenapadloMilko wrote:Že asi nastúpi tvoje Á-čko a ty si ho prekvapil a nasadil si len B-čko...
to víš,já si to užívám,dokud tě ještě můžu porazitps2512 wrote:No to mě nenapadloMilko wrote:Že asi nastúpi tvoje Á-čko a ty si ho prekvapil a nasadil si len B-čko...![]()
Palo: nehumánní! To je ono a to píše ten, co na mě běžně nastavuje sestavu s výkonem "jen" 139
Nene, my už se do A nechystámepalo wrote:to víš,já si to užívám,dokud tě ještě můžu porazitps2512 wrote:No to mě nenapadloMilko wrote:Že asi nastúpi tvoje Á-čko a ty si ho prekvapil a nasadil si len B-čko...![]()
Palo: nehumánní! To je ono a to píše ten, co na mě běžně nastavuje sestavu s výkonem "jen" 139.Počítám že zas budeš rychlej podruhé v Áčku než já poprvé v Béčku...
No to ti děkujeme to se máme na co těšit..sakra kde mám ty posily..ps2512 wrote:Pro nás je důležitější vždy skalpovat Atanera, Big Ela, Pala, Léblíka, Pupajdíka.......atd. v jakémkoliv zápase, než nějaký postup do A![]()
ps2512 wrote:Pro nás je důležitější vždy skalpovat Atanera, Big Ela, Pala, Léblíka, Pupajdíka.......atd. v jakémkoliv zápase, než nějaký postup do A![]()
To je ale také nehumánníBig El wrote:ps2512 wrote:Pro nás je důležitější vždy skalpovat Atanera, Big Ela, Pala, Léblíka, Pupajdíka.......atd. v jakémkoliv zápase, než nějaký postup do A![]()
Máme naprosto stejné priority. Vy a Vaši boys jsou pro nás na seznamu s vypsanými odměnami na na prvním místě.V kabině visí velký plakát s nápisy REWARD a WANTED. Life or dead
Nu, pravda je, že Ty konkrétně na mém seznamu nijak vysoko nejsi. Jinak jsou u nás největší odměny vypisovány přesně za skalpy těchto manažerů:palo wrote:To je ale také nehumánníBig El wrote:ps2512 wrote:Pro nás je důležitější vždy skalpovat Atanera, Big Ela, Pala, Léblíka, Pupajdíka.......atd. v jakémkoliv zápase, než nějaký postup do A![]()
Máme naprosto stejné priority. Vy a Vaši boys jsou pro nás na seznamu s vypsanými odměnami na na prvním místě.V kabině visí velký plakát s nápisy REWARD a WANTED. Life or dead
![]()
.Máš štěstí že neumím americky
![]()
Nevím máme to podobné jenom nevím proč v té fotce jsou zapíchané ty šipky..Big El wrote:ps2512 wrote:Pro nás je důležitější vždy skalpovat Atanera, Big Ela, Pala, Léblíka, Pupajdíka.......atd. v jakémkoliv zápase, než nějaký postup do A![]()
Vždycky koukám jak blázen a študuju to..když Palo napíše..palo wrote:Big El:
Nu, pravda je, že Ty konkrétně na mém seznamu nijak vysoko nejsi. Jinak jsou u nás největší odměny vypisovány přesně za skalpy těchto manažerů:
Tedy psko, pupča, Ataner, léblík.
Ale neboj jsi hned v druhé vlně
Budeme ti potom v osemfinále držať palce s prípadnými FC VeseliceMilko wrote:The Last Mohycan 3 - 1 Rudá Hvězda Slaný (135 - 111)
- týmto víťazstvom sme si zabezpečili istý postup zo skupiny![]()
Tabuľka mojej skupiny po 4. kole:
1. The Last Mohycan 12 bodov
2. FC Trabant 9 bodov .....![]()
![]()
![]()
3. Rudá Hvězda Slaný 3 body
4. FC Mandak 0 bodov
Dajo wrote:Budeme ti potom v osemfinále držať palce s prípadnými FC VeseliceMilko wrote:The Last Mohycan 3 - 1 Rudá Hvězda Slaný (135 - 111)
- týmto víťazstvom sme si zabezpečili istý postup zo skupiny![]()
Tabuľka mojej skupiny po 4. kole:
1. The Last Mohycan 12 bodov
2. FC Trabant 9 bodov .....![]()
![]()
![]()
3. Rudá Hvězda Slaný 3 body
4. FC Mandak 0 bodov![]()
![]()