Myslíš bubenmrakoplas44 wrote:Někde shání losovací zařízení.GeorgeTT wrote:Ja som tu, kde je PaToM![]()

Moderator: Czech Moderators
Myslíš bubenmrakoplas44 wrote:Někde shání losovací zařízení.GeorgeTT wrote:Ja som tu, kde je PaToM![]()
To bych mu mohl jeden půjčit.GeorgeTT wrote:Myslíš bubenmrakoplas44 wrote:Někde shání losovací zařízení.GeorgeTT wrote:Ja som tu, kde je PaToM![]()
![]()
No, ja debil, keby som si bol postrážil trestanca, mohol som byť prvý... Tak mi trebaPaToM wrote:Už sú známe všetky postupujúce tímy do štvrťfinále ČSL. Sú to tímy:
Baníček
Stratovarius
1.FC Rosice
Rusnaci z Labirce
Dynamo Oleksovice
... čiže podľa predpokladov, všetky tieto tímy boli totiž žrebované z 1. koša.
Zostáva teda ešte nájsť tri tímy, ktoré sa pozrú do play-off. O tom sa rozhodne v barážovom dvojzápase. No a do baráže z 2. miesta postúpila táto pätica:
okocha
Poprad
FK TRNAVA
FC Hostage
1FC Mrakoplaš
K nim sa pridá najlepší tím z 3. miesta. Keďže v jednej zo skupín boli len 3 tímy, každému tímu, ktorý sa umiestnil na 3. mieste sa započítavali do tabuľky len body a skóre zo zápasov s tímami z prvých dvoch miest. A takto vyzerá konečná tabuľka tímov z 3. miest:
Tabuľka tímov z 3. miest skupín
Nakoniec sa na 3. miesto v skupine B dostal tím DALLAS, ktorý s prvými dvoma získal menej bodov ako Poprad, tým pádom tím FC DAC zaostal len o skóre!
A kruci no nepotesil si maPaToM wrote:
Nakoniec sa na 3. miesto v skupine B dostal tím DALLAS, ktorý s prvými dvoma získal menej bodov ako Poprad, tým pádom tím FC DAC zaostal len o skóre!
Hmm, mrzí ma to najmä z toho dôvodu, že si oba zápasy s Rosicami vyhral. A hoci, ako si písal, manažéri si musia tresty strážiť najmä sami, mohlo sa tomu predísť, ak by som ich vypísal skôr a tiež ti poslal správu s trestami. Zo skúseností viem, že 90% (možno viac) zo všetkých kontumácií vznikne vtedy, ak nestihnem (zabudnem) všetko spraviť ako obvykle, hlavne oboznámiť manažérov poštou na SP.GeorgeTT wrote:No, ja debil, keby som si bol postrážil trestanca, mohol som byť prvý... Tak mi treba
Nuž, čo sa dá robiť... Bolo to naozaj tesné, ale tentokrát to nevyšlo. Máš tak o niečo väčšiu motiváciu postúpiť zo skupiny budúci ročník.MilanSLOVAKIA wrote:A kruci no nepotesil si maTak blizko a predsa nic. aaaaaaaa