No a na tvojom mieste by som tiez neriskoval ten prestup

Moderator: Czech Moderators
Alfa verzia je hlavná hra (ktorú hrám ja, ty, oni a ďalších cca 16,5k hráčov). Betu verziu hrá len 64 hráčov a slúži na testovanie nových upgradov, čo znamená, že ak sa má implikovať do hry niečo nové, najprv to bude len v bete, kde otestujú, či to funguje, či tam nie sú žiadne chyby a pod a až potom sa to zavedie do hlavnej hry (alfy). Druhá vec je, že v eSPéčku sa okrem vylepšenia SPFA platieb nič nevyvíja (a zrovna na tie netreba žiadnych testerov z bety), takže beta je viac-menej na hovnoMilanSLOVAKIA wrote:Fiiiiha kukam jak somar a netusim o com sa bavite? Nechcete mi niekto vysvetlit co je to ta alpha beta? Viem ze su to pismena gretskej abecedy a to je vsetko![]()
![]()
![]()
A jak se dá dostat ke hraní Bety?Hippopotamus wrote:Alfa verzia je hlavná hra (ktorú hrám ja, ty, oni a ďalších cca 16,5k hráčov). Betu verziu hrá len 64 hráčov a slúži na testovanie nových upgradov, čo znamená, že ak sa má implikovať do hry niečo nové, najprv to bude len v bete, kde otestujú, či to funguje, či tam nie sú žiadne chyby a pod a až potom sa to zavedie do hlavnej hry (alfy). Druhá vec je, že v eSPéčku sa okrem vylepšenia SPFA platieb nič nevyvíja (a zrovna na tie netreba žiadnych testerov z bety), takže beta je viac-menej na hovnoMilanSLOVAKIA wrote:Fiiiiha kukam jak somar a netusim o com sa bavite? Nechcete mi niekto vysvetlit co je to ta alpha beta? Viem ze su to pismena gretskej abecedy a to je vsetko![]()
![]()
![]()
Na hovno to nie je ale je tam taká rodinná atmosféra lebo tam poznáš všetky tímy a ja tam mám dosť veľa kamarátovpuzzle wrote:A jak se dá dostat ke hraní Bety?Hippopotamus wrote:Alfa verzia je hlavná hra (ktorú hrám ja, ty, oni a ďalších cca 16,5k hráčov). Betu verziu hrá len 64 hráčov a slúži na testovanie nových upgradov, čo znamená, že ak sa má implikovať do hry niečo nové, najprv to bude len v bete, kde otestujú, či to funguje, či tam nie sú žiadne chyby a pod a až potom sa to zavedie do hlavnej hry (alfy). Druhá vec je, že v eSPéčku sa okrem vylepšenia SPFA platieb nič nevyvíja (a zrovna na tie netreba žiadnych testerov z bety), takže beta je viac-menej na hovnoMilanSLOVAKIA wrote:Fiiiiha kukam jak somar a netusim o com sa bavite? Nechcete mi niekto vysvetlit co je to ta alpha beta? Viem ze su to pismena gretskej abecedy a to je vsetko![]()
![]()
![]()
jasné, aj BartSimpson so Sokolom Oldřicovce hrá betu aj Foxir tam hrá =) A ešte mnoho ďalších...puzzle wrote:a to možu hrát na alfě i na betě? současně?
Nemůžeš protože je to pouze pro vyvolené..puzzle wrote:a to možu hrát na alfě i na betě? současně?
Pokud vím, tak se to maže v půlce a na konci sezonyimpossible wrote:Ahoj, nevite nekdo presne po jake dobe se mazou neaktivni manazeri? U me v lize je borec s poslednim prihlasenim Po 31 Led 2011 (10:49 CET) a stale tam je, myslel jsem ze to jsou 3 tydny a pak ucet zmizi (leda by si nahlasil dovolenou, ale to neoverim) Dik za upresneni
Tímy sa mažú len v polovici a na konci sezóny (kvôli vyššej spravodlivosti v ligách), takže, ak je práve koniec sezóny a daný manažér sa neprihlásil "len" 2 a pol týždňa, zmazaný ešte nebude, lebo nesplnil podmienku troch týždňov neaktivity, takže zmizne až v polovici ďalšej sezóny ap.impossible wrote:Ahoj, nevite nekdo presne po jake dobe se mazou neaktivni manazeri? U me v lize je borec s poslednim prihlasenim Po 31 Led 2011 (10:49 CET) a stale tam je, myslel jsem ze to jsou 3 tydny a pak ucet zmizi (leda by si nahlasil dovolenou, ale to neoverim) Dik za upresneni
Ahoj5zizou5 wrote:HugoBoss![]()
beta není na hraní, ale na testování -> dokázat tam není co, když tam napíšeš aktivním testerům, že bys od nich chtěl koupit hráče, tak ti ho půlka z nich prodá za korunu, ikdyž je to jejich nej hráč, protože tam jsou z účelu testování a soutěžně hrají alfa verzi...
takže chci jen napsat, abys pak nebyl zklamanej, kdyby Tě Sjarel z bety smazal při uvolňování místa nějakýmu betatesteru, kterých je celkem dost, kteří se v SP vyznají a mají zde přístup na betaforum, coz ty podle me teda nemas. Jsi jen vyplnil volne misto na bete a kdyz bude treba, tak tam Sjarel pusti misto tebe betatestera, coz bude zrejme hned jak prijde nejaka novinka, kterou by Sjarel chtel oznamit az po otestovani - coz vzhledem k situaci posledni doby na SP asi az tak nehrozi, ale kdyby se neco zase zaclo vyvijet, tak se na betu muze vratit nekolik betatesteru, kteri maji pristup na betaforum a nejsou registrovani na beta serveru z duvodu, ze za posledni dobu se tam nebylo treba logovat, kdyz prakticky nebylo co testovat a nebo proste se jen domluvili na beta foru, ze na bete konci, kdyz neni moc co testovat, a kdyby neco vetsiho bylo, tak se vetsina urcite rada vrati
Proste ty jsi tam jen vyplnil volny misto, ktery bez tvyho vedomi a souhlasu muze byt zase obsazeno na tvuj ukor betatesterem a ty s tim nic nenadelas. Proste logujes se kam nemas. Nicmene dokud tam nevadis, tak tam zustanes - hlavni je, ze vadit tam zacnes jakmile se zacne testovat neco vyznamnejsiho a kdyz te tam smazou, tak s tim nic nenadelas
pozn. bat se o ban na bete nemusis, serifove testery nehlidaji, tam se spis jako hrac, co tam prakticky ani nema co delat, muzes bat akorat toho, ze ti rovnou smazou tym, takze to nebude hlasit, ze mas ban, ale ze tvuj ucet neexistuje xD