CE TAMPENIE!!!

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
richardell
Assistant Coach

CE TAMPENIE!!!

Post by richardell »

uitati`va si voi cum mi`au fost aranjate meciurile... luni meci usor in liga...dar din cam nu mi`a fost programat lunea...in schimb marti cand am etapa cu echipa f buna de pe locu` 3 cu care speram la cel putin un punct imi programeaza 2 meciuri din 2 cupe amicale eliminatorii cu echipe competitive...miercuri nici un meci :| si joi si vineri doar meciuri usoare de liga :(( deci fir`ar el de random ... ar putea sa se tina cont de mai multe criterii sa nu se intample lucruri de genul asta :(...dar acuma una peste alta...dati`mi si mie un sfat voi aia mai marii` jocului :D ... ce sa fac pt care meciuri sa joc mai arzator?din cam sau din liga? in liga as vrea sa prind locu` 5 sa iau ceva bani...dar as avea ceva sanse sa iau bani si din cam....la naiba nu stiu ce sa fac :D poate ma ajutati voi :D
era sa uit...echipa mea e allianz team user richardell astept parerile voastre :D
kennyanu
Member of the Soccer Project Association

Post by kennyanu »

baga titularii in toate meciurile, pt k miercuri ai zis libera ;)
Revenit :)
richardell
Assistant Coach

Post by richardell »

okj mersi :D sper sa nu mi se accidenteze
richardell
Assistant Coach

Post by richardell »

uite acuma s`a implementat o chestie foarte buna ...abia dupa ce mi s`au progrmat mie meciurile :D" 23 Sep 2007 : To block time slots
We have added a new feature which allows you to choose certain time slots on which you don't want to play a game. Nobody will be able to invite you for a friendly and no friendly cup game will be played at that time slot.

You can find the option in the menu: Games -> Friendly -> Block. " dar e ok de acum in colo se pot evita chestiile astea felicitari celor care au introdus asta :D
warchilde

Post by warchilde »

nu e chiar asa de bine...o sa vezi...cand iti amana unu cupa 2 sapt..iti trece tot chefu.
Faur
Team President

Post by Faur »

warchilde wrote:nu e chiar asa de bine...o sa vezi...cand iti amana unu cupa 2 sapt..iti trece tot chefu.
mda...intr-un fel ai dreptate :)
Image ps:Image ImageImage
mosmartin

Post by mosmartin »

Mi se parea mai utila o optiune sa setezi maximul de meciuri pe care le poti avea programate intr-o zi.
Era mai util sa setezi un 3-4 acolo decat sa stai si sa blochezi zi de zi ore.

Partea cu asteptatul are dreptate warchilde, mie mi s-a intamplat fara optiunea asta, presupun ca acum va creste procentul celor care vor pati asa.
jully
Team President

Post by jully »

cred ca va fi o mare porcarie , pentru ca unii vor bloca cupele in nestire.
sa vedeti daca nu vor fi cupe amicale de 32 de echipe jucate cat va tine un intreg campionat :!:

cred ca era bine daca avea setata regula de a putea bloca un meci pe zi si deci maxim 7 pe saptamana
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
Faur
Team President

Post by Faur »

jully wrote:cred ca va fi o mare porcarie , pentru ca unii vor bloca cupele in nestire.
sa vedeti daca nu vor fi cupe amicale de 32 de echipe jucate cat va tine un intreg campionat :!:

cred ca era bine daca avea setata regula de a putea bloca un meci pe zi si deci maxim 7 pe saptamana
Propuneti asta pe global si sunt sigur ca daca i se va parea interesant lui Sjarel o va pune in practica.
Image ps:Image ImageImage
bizone

Post by bizone »

o mare porcarie chestia asta cu blocatul meciurilor. Daca tin bine minte a fost caz cand o echipa a fost banata deoarece trimitea invitatii aiurea la 1-2 echipe doar ptr a nu-i fi programate meciuri intr-o anumita perioada. Inca o data, o mare porcarie asta cu blocatul meciurilor.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

bizone wrote:o mare porcarie chestia asta cu blocatul meciurilor. Daca tin bine minte a fost caz cand o echipa a fost banata deoarece trimitea invitatii aiurea la 1-2 echipe doar ptr a nu-i fi programate meciuri intr-o anumita perioada. Inca o data, o mare porcarie asta cu blocatul meciurilor.
Acu ceva zile chiar am avut nevoie de o astfel de optiune.
Totusi e prea mult 3 saptamani.
Eu foloseam chestia cu invitatiile si multi o foloseau, nu cred ca s-ar da ban pt. asa ceva. :roll:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”