problems...
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
problems...
am o problema. credeam ca e ceva temporar dar vad ca nu-si revine... de ce nu ma pot loga? acu is la birou.. o sa incerc si de acasa sa vad.. chestia interesanta i ca nici pe alte jocuri nu ma pot loga(trophy manager, de exemplu) i ceva cu calculatorul oare?
P.S. nu va ganditi ca is banat ,ca nu-i din cauza asta
Edit:inca niste lamuriri. incerc sa dau login fara nici un nume si ar trebui sa-mi apara login incorrect nu? in schimb el se reseteaza automat la engleza si nu se intampla nimik
P.S. nu va ganditi ca is banat ,ca nu-i din cauza asta
Edit:inca niste lamuriri. incerc sa dau login fara nici un nume si ar trebui sa-mi apara login incorrect nu? in schimb el se reseteaza automat la engleza si nu se intampla nimik

-
-
-
nu ... eu nu m-am jucat la nimik(si crede-ma am pretentia ca ma pricep la calculatoare) i un birou mic doar 2 calculatoare si doar eu stiu sa umblu pe ele.. in fine.. back home totul este ok.. mi-a mai venit inima la loc.. inca o dovada ca nicaieri nu-i ca acasa 
la mine la lucru merge torrentul.. fifa nu joc ca nu ma pasioneaza dar poker-ul online este la loc de cinste printre activitatile mele cotidiene (chiar face concurenta indatoririlor de serviciu
cumva trebuie sa-mi umplu timpul)

la mine la lucru merge torrentul.. fifa nu joc ca nu ma pasioneaza dar poker-ul online este la loc de cinste printre activitatile mele cotidiene (chiar face concurenta indatoririlor de serviciu

-
-