cand ajungi la -2.000.000 o sa primesti primul mesaj de avertizare (7 la numar) in care esti instiintzat ca in 7 zile daca nu te redresezi iti va fi stearsa echipa....bojan14 wrote:Daca am facut imprumut la bank si cand trebe sai dau saptamanal nu mai am ce se intampla dau faliment nush
Patron @ F.C. Falciu
Mehjia wrote:ee daca iei jucatorii cu salari mari e ca si cum i-ai lua in rate![]()
Macar dale 40k la din aia de peste 85 calit pana in 25 de ani , sa sti ca recuperezi banii daca ii vinzi
dupa cum am zis...e riscanta treaba..dar totodata poate fi si profitabila..Mehjia wrote:depinde , ii poti cumpara cu salar mare si vinde imediat ,, la 7 zile sau cat e ,, si sa zicem le dai 150k / meci sa fi sigur ,, in 7 zile joaca maxim 5 meciuri cu salar intreg deci 750k , si ii vinzi cu 5-6 mil![]()
Si eu am dat azi 27k / meci pe un LM (24 ani )neantrenat total ajunge la 87 calit , daca e sal vand iau 5 sigur , si ii platesc pana il antrenez si il vand maxim 300k
Mehjia vorbesti prostii...mai grav i ca si crezi ceea ce spui , si i induci si pe altii in eroareMehjia wrote:depinde , ii poti cumpara cu salar mare si vinde imediat ,, la 7 zile sau cat e ,, si sa zicem le dai 150k / meci sa fi sigur ,, in 7 zile joaca maxim 5 meciuri cu salar intreg deci 750k , si ii vinzi cu 5-6 mil![]()
Si eu am dat azi 27k / meci pe un LM (24 ani )neantrenat total ajunge la 87 calit , daca e sal vand iau 5 sigur , si ii platesc pana il antrenez si il vand maxim 300k
dap. daca-i iei pentru tine e bine .si faza cu banii in rate e valabila daca esti sigur ca ai un venit sigur din care sa platesti" rata"gabitza23 wrote:Nush dc va tot certati.....
E ok sa iei jucatori gratis, daca ii iei ca si titulari.....pt ca in mod sigur nu o sa-mi mai poti vinde(decat dc ai noroc chior).....eu de exemplu vad chestia cu cumparat jucatori gratis ca si cum as cumpara un jucator si in loc sa dau 4-5 milioane pe el dintr-o data, dau banii in rate!
P.S.: Nu sfatuiesc pe nimeni sa ia jucatori gratis, fiecare are strategia lui, eu doar mi-am spus punctul de vedere.
Cam asa ceva.....ai dreptate...de aia eu nu i-as sfatui pe cei din H sa ia astfel de jucatoriBlack_eagle wrote:dap. daca-i iei pentru tine e bine .si faza cu banii in rate e valabila daca esti sigur ca ai un venit sigur din care sa platesti" rata"gabitza23 wrote:Nush dc va tot certati.....
E ok sa iei jucatori gratis, daca ii iei ca si titulari.....pt ca in mod sigur nu o sa-mi mai poti vinde(decat dc ai noroc chior).....eu de exemplu vad chestia cu cumparat jucatori gratis ca si cum as cumpara un jucator si in loc sa dau 4-5 milioane pe el dintr-o data, dau banii in rate!
P.S.: Nu sfatuiesc pe nimeni sa ia jucatori gratis, fiecare are strategia lui, eu doar mi-am spus punctul de vedere.