jezeli tak to co jest najwazniejsze w tych wyliczeniach na tej stronie ?
poniewa¿ chce kupiæ sobie LM

prosze o pomoc
jakie macie jeszcze sposoby sprawdzania zawodników ?
Moderators: Moderator, Polish Moderators
To jest dobre gdy kupujesz m³odego zawodnika. Rozwijasz karty zawodnikom kopiujesz, ustawiasz maksymaln± agresjê, minimalny HS i ju¿ masz podane na d³oni kto spe³nia wymogi. Jest to o tyle wygodne ¿e dla ka¿dego HS nie musisz osobno liczyæ.sprawdzacie go za pomoc± strony http://www.battle-strategy.com/sp_default.aspx ??
a ile masz atmosfery? bo jesli niewiele to normalne, ze mozesz miec ciezko...bo kadrowo druzyna nie wyglada az tak zle jak na Gdevil162 wrote:mozecie oceniæ mój sk³ad w stsounku do ligi w ktorej jestem?? bo przedtem w poprzednim temacie oceniali¶cie ¿e moge powalczyæ nawet o awans do F ale co¶ mi siê wyjadê ze bedzie ciezko o utrzymanie, i jak cos prosze o rady na jak± pozycjê kupiaæ zawodników do wzmocnienia druzyny
jestem w G612 team TBFC Internazionale
taktyke dopasowywuje sie pod zawodnikow jacy graja w meczu, wiec ciezko jednoznacznie powiedziec jaka taktyka powinienes grac. Zas jesli zamierzasz grac tym samym skladem, bo widze ze niewiele sie on roznil w dwoch pierwszych meczach ligowych w tym sezonie to odpowiednia taktyka jest "kopnij i biegnij".devil162 wrote:a mo¿e wzmocniæ jak±¶ pozycjê ? co wed³ug Ciebie powinienem zmieniæ i jak± dawaæ taktyke ? bo ja daje Kopnij i Biegnij
Jesli wygrywasz mecze Tow i TTow to duzo szybciej rosnie TS, ale nawet gdybys przegrywajal je wszystkie to i tak przyspieszy to odnowe TS w porownaniu z niegraniem ich wogole.devil162 wrote:a czy sklad jest dobry czy wzmocnic sie jakos ?
no tylko ze mecze towarzyskie musze wygrywaæ a chêtnych z lig H jest ma³o to samo z lig G