Ordine individuale - explicatii
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Ordine individuale - explicatii
Acest topic este pentru cei care nu se ostenesc sa caute la Ajutor / Reguli
Ordine individuale : Sunt 2 tipuri de direc
Ordine individuale : Sunt 2 tipuri de direc
Last edited by Good Thor on Fri May 27, 2005 2:53 pm, edited 1 time in total.
Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
tocmai despre asta scriam la un alt topic...dupa ce am folosit ordinele individuale intr-un meci amical, m-am trezit cu doi jucatori accedentati si cu alti doi care au ajuns la o conditie foarte scazuta...si asta in conditiile in care toti jucatorii echipei de start aveau initial conditia de 100%...deci, eu unul, am serioase suspiciuni in ceea ce priveste eficacitatea ordinelor individuale de joc...
am citit topicul unde ai scris despre asta dar vroiam sa stiu daca a urmarit cineva exact si stie cam cat consuma in plus un jucator cu ordine speciale sau care sunt efectele negative.phoenix wrote:tocmai despre asta scriam la un alt topic...dupa ce am folosit ordinele individuale intr-un meci amical, m-am trezit cu doi jucatori accedentati si cu alti doi care au ajuns la o conditie foarte scazuta...si asta in conditiile in care toti jucatorii echipei de start aveau initial conditia de 100%...deci, eu unul, am serioase suspiciuni in ceea ce priveste eficacitatea ordinelor individuale de joc...
In fiecare zi joc sah cu destinul : eu mut o piesa alba, el una neagra.
pai nu cred ca este ceva exact...totul depinde si de rezistenta jucatorului, dar si de agresivitatea cu care joci in meci....daca rezistenta e mai mica, cu atat va scadea mai mult ...la fel, daca joci cu agresivitate mai mare, am observat, ca si in acest caz conditia scade mai mult...ceea ce e sigur, e ca scade cu mult fata de conditiile normale de joc..
-
... cauta in meniu->reguli ... e si acolo
... da poate sa-l faca sticky ... cand era forumul pe celalat server era sticky 

***TITANII *** managed by Cretzu * SIMPLY the BEST *
season 6/7/8/10/12 - 1st in F228/E76/D26/C9/B3 ... 1st romanian in A league !!!
season 6/7/8/10/12 - 1st in F228/E76/D26/C9/B3 ... 1st romanian in A league !!!
-
redeschid acest topic dupa o pauza de... 4 luni???
bon. in mare am inteles io cum sta cu ordinele astea, doar că... intrebari:
-extreme ofensive(dat alora de pe benzi, fundasii si mijlocasii laterali) nu e totuna cu ordine ofensive (dat acelorasi jucatori). deci, cand dai ordinu "extrema ofensiva" sunt afectate Pasele si Viteza (+) vs Forta si Cap (-). dar la ordinele "ofensiv" (pur si simplu)???
-ordinul defensiv: ce intra aici la "+" si la "-"?
la Reguli avem atat: "# Ofensiv/Defensiv
* Contribuţia unui jucător e îndreptată spre altă linie. În alte cuvinte: un fundaş pus ofensiv va contribui un pic mai mult la mijloc dar mai puţin în defensivă.
"
cam putintel...

bon. in mare am inteles io cum sta cu ordinele astea, doar că... intrebari:
-extreme ofensive(dat alora de pe benzi, fundasii si mijlocasii laterali) nu e totuna cu ordine ofensive (dat acelorasi jucatori). deci, cand dai ordinu "extrema ofensiva" sunt afectate Pasele si Viteza (+) vs Forta si Cap (-). dar la ordinele "ofensiv" (pur si simplu)???
-ordinul defensiv: ce intra aici la "+" si la "-"?
la Reguli avem atat: "# Ofensiv/Defensiv
* Contribuţia unui jucător e îndreptată spre altă linie. În alte cuvinte: un fundaş pus ofensiv va contribui un pic mai mult la mijloc dar mai puţin în defensivă.
"
cam putintel...
S3: 2 in F.230 ||S4: 10 in E.77 ||S5: 3 in E.77
S6: 1 in E.77 ||S7: 1 in D.26 ||S8: 2 in C.9
S9: primu roman in B: 13 in B.3
S10: 7 in C.7 || S11: 5 in C.7 ||S12: 15 in C.7
S13: 7 in D.20 ||S14: 15 in D.20 ||S15: 1 in E.59
-
acuma, ce se intampla:
la mijlocasi (RM/LM/CM) daca le dai defensiv creste Deposedarile dar scade Sutul, invers, pentru ofensiv creste Sutul scade Deposed -zic eu
bine, am marea fericire ca, prin skillurile pe care le au jucatorii, sa nu le prea pot da ordine individuale. de fapt, am doar cativa jucatori (6 jucatori si toti atacantii) pentru care s-ar merita ordinele individuale
la mijlocasi (RM/LM/CM) daca le dai defensiv creste Deposedarile dar scade Sutul, invers, pentru ofensiv creste Sutul scade Deposed -zic eu
bine, am marea fericire ca, prin skillurile pe care le au jucatorii, sa nu le prea pot da ordine individuale. de fapt, am doar cativa jucatori (6 jucatori si toti atacantii) pentru care s-ar merita ordinele individuale
S3: 2 in F.230 ||S4: 10 in E.77 ||S5: 3 in E.77