jucatorii in varsta

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
papi

jucatorii in varsta

Post by papi »

Dak iau jucatori>25 ani,cu rating 25%,shi ii cresc eu,pot ajunge vreodata la rating>80%,sau e iar in functie d noroc,sau cu cat sunt mai batrani,cresc mai greu? :) ,shi mai am o intrebare,p c criterii sunt alese echipele ce joaca in champions league,cand faceti cupa aia a romanilor,ms pt intelegere,bafta tuturor romanilor
SEASON 7-2-G.361
SEASON 8-10-F.121
SEASON 9-2-F.121
SEASON 10-2-E.41,
nu inteleg,am zis s nu promovez anu' asta k am echipa proasta, 67%,am vandut juc,mi-am cumparat de 17 ani,shi totushi bat,sunt p 2 la distanta d un pct d primu' shi nu inteleg,e ridicol!!!!!! :lol: :lol:
Daniy_EL
Member of the Soccer Project Association

Post by Daniy_EL »

Dak iau jucatori>25 ani,cu rating 25%,shi ii cresc eu,pot ajunge vreodata la rating>80%,sau e iar in functie d noroc,sau cu cat sunt mai batrani,cresc mai greu? Smile
pot ajunge la 80, pot depasi 80 sau nu vor ajunge... ma refer la cei neatrenati (care nu au rosu la skilluri). preferabil e sa-i iei at mai tineri. daca ii ai in echipa antreneaza-i :)
shi mai am o intrebare,p c criterii sunt alese echipele ce joaca in champions league,cand faceti cupa aia a romanilor,ms pt intelegere,bafta tuturor romanilor
depinde de cupa, ca sunt 2.
*daca te referi la Cupa Prieteniei organizata de acid, pe nici un criteriu :arrow: participa toate echipele care se inscriu
*daca te referi la Cupa Romaniei organizata de budist: mai intai in functie de pozitia ocupata in soccer (daca esti intr-o divizie superioara ai intaietate), apoi in functie de banii pe care ii ai in cont (daca sunt useri care nu au 1,3 milioane in cont nu se pot inscrie si va pierde locul)
SEASON 7-2-G.361
SEASON 8-10-F.121
SEASON 9-2-F.121
SEASON 10-2-E.41
chestia asta probabil ca ai vrut sa o pui ca o semnatura (cum am eu de exemplu). pentru asta trebuie sa mergi la Profil (in eng. Profile) -e sus unde ai si butoanele de iesire/Log IN etc, dai la Editeaza Semnatura si pui astea cu sezoanele...
nu inteleg,am zis s nu promovez anu' asta k am echipa proasta, 67%,am vandut juc,mi-am cumparat de 17 ani,shi totushi bat,sunt p 2 la distanta d un pct d primu' shi nu inteleg,e ridicol!!!!!!
nu e un capat de tzara! ceilalti din seria ta sunt mai slabi decat tine ;) promoveaza si, daca o sa retrogradezi, nu-i nimic
S3: 2 in F.230 ||S4: 10 in E.77 ||S5: 3 in E.77
S6: 1 in E.77 ||S7: 1 in D.26 ||S8: 2 in C.9
S9: primu roman in B: 13 in B.3
S10: 7 in C.7 || S11: 5 in C.7 ||S12: 15 in C.7
S13: 7 in D.20 ||S14: 15 in D.20 ||S15: 1 in E.59
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”