cat dureaza o simulare
Moderator: Romanian Moderators
cat dureaza o simulare
cat dureaza o simulare si ce e de fapt, ca n-am inteles exact?..pls
-
- Team Manager
Re: cat dureaza o simulare
am observat ca dureaza si 30 de minute mai ales in amicale dar si in campionat!lemdelem wrote:cat dureaza o simulare si ce e de fapt, ca n-am inteles exact?..pls
explicatii mah bine la baiat sa inteleaga... cand vezi ca site`ul soccerproject nu este disponibil si scrie acolo ca se simuleaza meciurile inseamna ca in momentul respectiv se joaca meciurile din SP. eu am vazut ca tin cam 20 de min. dar se poate si mai mult cand au probleme tehnice.
Europa STEAUA !
Romania STEAUA !
Oriunde STEAUA !
CAMPIONII din GHENCEEA !!!
Romania STEAUA !
Oriunde STEAUA !
CAMPIONII din GHENCEEA !!!
-
- Member of the Soccer Project Association
Mai baieti normal ca variaza timpul ... se tine cont de numarul meciurilor
... cu cat sunt mai multe meciuri cu atat mai mult se simuleaza 
Referitor la estimarea timpului ... adica apare sus deasupa unei imagini care iti spune ca se simuleaza ... aia este un java script care nu face decat sa estimeze ... si marja de eroare este de minus/plus 20 (in majoritatea cazurilor este plus) de minute
... cam ca la "ferestrele" care va anunta in cat timp downloadeaza sau transfera un fisier 

Referitor la estimarea timpului ... adica apare sus deasupa unei imagini care iti spune ca se simuleaza ... aia este un java script care nu face decat sa estimeze ... si marja de eroare este de minus/plus 20 (in majoritatea cazurilor este plus) de minute

Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.