calitatea echipei
Moderator: Romanian Moderators
-
- Team Manager
calitatea echipei
ce pot face daca am o echipa cu o calitate in scadere; satisfactia fanilor e mare, spiritul echipei creste doar calitatea echipei scade; dc?
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: calitatea echipei
Scade calitatea echipei pentru ca scade calitatea jucatorilor ... sau ai vandut un jucator bunsuporteru_1st wrote:ce pot face daca am o echipa cu o calitate in scadere; satisfactia fanilor e mare, spiritul echipei creste doar calitatea echipei scade; dc?

Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
-
- Team Manager
Re: calitatea echipei
Good Thor wrote:Scade calitatea echipei pentru ca scade calitatea jucatorilor ... sau ai vandut un jucator bunsuporteru_1st wrote:ce pot face daca am o echipa cu o calitate in scadere; satisfactia fanilor e mare, spiritul echipei creste doar calitatea echipei scade; dc?
de vandut am mai vandut eu cate un jucator, dar cum pot sa fac in asa fel sa creasca calitatea echipei, a jucatorilor, poate prin meciuri nu?
-
- Member of the Soccer Project Association
Calitatea echipe nu cont..e doar asa informatici..de ex..poti avea un 11 de valoare MARE ..toti peste 80% CG...dar sa ai si ff multi tineri..ami neantrenati..care scad calitatea echipe...dar NU poti spune k echipa e slaba fiindca are calitatea echipei mica...Calitatea echipei e media calitatilor jucatorilo ATAT..nu influenteaza rezultate....Calitatea juc leo cresti prin antrenament..moralul prin jocuri
-
- Team Manager