Promovare

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
alien44
Groundsman

Promovare

Post by alien44 »

Poate a mai intrebat cineva, poate au mai fost discutii, imi cer scuze ca (mai ) deschid un topic dar sunt foarte suparat.
Va rog sa-mi spuneti, la egalitate de puncte si golaveraj egal ce se ia in considerare???
kennyanu
Member of the Soccer Project Association

Re: Promovare

Post by kennyanu »

alien44 wrote:Poate a mai intrebat cineva, poate au mai fost discutii, imi cer scuze ca (mai ) deschid un topic dar sunt foarte suparat.
Va rog sa-mi spuneti, la egalitate de puncte si golaveraj egal ce se ia in considerare???
numarul de victorii
Revenit :)
alien44
Groundsman

Post by alien44 »

Acum m-am uitat si este egal Divizia F 177. Am si castigat ambele meciuri impotriva echipei Kratos. Probabil se ia in considerare nr de goluri inscrise. Dar nu mi se pare corect pt ca yo am cea mai buna aparare...
kennyanu

Post by kennyanu »

nu cont ca ai mai putine goluri primite....fotbalul se joaca pe goluri, deci automat trebuia sa inscrii mai multe
Revenit :)
alien44
Groundsman

Post by alien44 »

Mersi pt raspunsuri!!!
Yo cred ca in fotbal conteaza rezultatele, 2 victorii impotriva acestei echipe + ca am batut si echipa de pe locul 1. Zic ca e mai important decat sa inscri goluri unor FC Team-uri. Asa e si in fotbalul real, deci nu vorbesc aiurea...
unicool

Post by unicool »

alien44 wrote:Mersi pt raspunsuri!!!
Yo cred ca in fotbal conteaza rezultatele, 2 victorii impotriva acestei echipe + ca am batut si echipa de pe locul 1. Zic ca e mai important decat sa inscri goluri unor FC Team-uri. Asa e si in fotbalul real, deci nu vorbesc aiurea...
in fotbalul real ai dreptate.la egalitate de puncte si golaveraj egal se ia meciurile directe.daca si acolo e egal se ia meciurile directe cu urmatoarea clasata imediat dupa cele 2 echipe egale.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”