Pot sa fac un portar jucator?

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
Sultanul
Coach

Pot sa fac un portar jucator?

Post by Sultanul »

Nu va suparati. As putea sa fac un portar jucator? sau ce am in avantaj sau ce nu am in avantaj.
Sultanul
Jupan[3l]u
Member of the Soccer Project Association

Post by Jupan[3l]u »

poti sa faci orice dar te sfatuiesc sa folosesti doar in situatii de criza .... dezavantaje nu prea stiu decat ca ii scade nota intre 1 si 5
Back in SoccerProject :)
unicool
Member of the Soccer Project Association

Re: Pot sa fac un portar jucator?

Post by unicool »

Sultanul wrote:Nu va suparati. As putea sa fac un portar jucator? sau ce am in avantaj sau ce nu am in avantaj.
sa il transformi din portar in jucator de camp nu ai cum.sa pui un portar sa joace pe post de jucator de camp poti dar nota scoasa de el in meci va fi dezastru.eu am bagat intr-un meci toti 3 portarii(2 pe post de atacanti) si cei care i-am pus pe post de atacanti aveau calitate globala peste 70 si mi-au scos nota in joc 18 sau ceva de genul...oricum sub 20.

P.S:GK 11. Luiz Eduardo Willian Amâncio are 19 goluri marcate in cariera. :lol: :lol: din 61 de partide jucate.
Sultanul
Coach

Post by Sultanul »

da am vazut am schimbat 1 protar si mi-am luat 12-0 :cry: las ca nu mai fac eu prostia asta niciodata. portaru e portar jucatorii jucatori raman.

Dar mai am o intrebare de ce consiliu sp nu da voie sa cumparam jucatori cu bani in prima saptamana? asta ma enerveaza in rest e tava jocul. :lol: :twisted: 8)
Sultanul
jar
Team Board Member

Post by jar »

Sultanul wrote:da am vazut am schimbat 1 protar si mi-am luat 12-0 :cry: las ca nu mai fac eu prostia asta niciodata. portaru e portar jucatorii jucatori raman.

Dar mai am o intrebare de ce consiliu sp nu da voie sa cumparam jucatori cu bani in prima saptamana? asta ma enerveaza in rest e tava jocul. :lol: :twisted: 8)
Pãi dacã eºti nervos o saptãmânã ºi pe urmã fericit trei ani, nu-i problemã. Decizia consiliului þine de politica anti-triºare.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”