intrebare
Moderator: Romanian Moderators
-
- Groundsman
intrebare
imi spuneti si mie de la centru de tineret o data la ce perioada primesc jucatori ?
-
- Member of the Soccer Project Association
Acei jucatori de la tineret sunt viitorul echipei tale.edy wrote:Eu folosesc jucatorii de la tineret ca sa ii vand ,nu imi plac deloc.Au 30% dar ii vand pe bani frumosi
Incearca sa tii un jucator de la tineret shi sa-l antrenezi shi o sa vezi de ce zic sa ii tii.
In cazul meu cel mai slab jucator de la tineret a ajuns la 78% calitate globala.

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
eu am facut cea mai mare prostie posibila ... am avut un RF de 68% calitatile principale 98% si 94$ si i l-am dat lui Ka$mIR pe 3,7M pentru ca de 2,5 saptamani nu mi se mai antrenacercel_jr wrote:Acei jucatori de la tineret sunt viitorul echipei tale.edy wrote:Eu folosesc jucatorii de la tineret ca sa ii vand ,nu imi plac deloc.Au 30% dar ii vand pe bani frumosi
Incearca sa tii un jucator de la tineret shi sa-l antrenezi shi o sa vezi de ce zic sa ii tii.
In cazul meu cel mai slab jucator de la tineret a ajuns la 78% calitate globala.

Back in SoccerProject 

1) aveai antrenorul la 100%?
2) L-ai bagat si u in vre-un meci sa joace?
Si as vrea sa ma iau de cei care fak topicuri asa aiurea cu intrebari, dak cautai in ghicul incepatorului gaseai raspunsul ca aceasi intrebare o pusesem si eu cand am inceput sa joc, si chiar dak nu era acolo sau ti-era lene sa o cauti puteai sa intrebi in topicul ala nu sa face-ti o mie de topicuri sa umpleti forumul.
Si as vrea sa ma iau de cei care fak topicuri asa aiurea cu intrebari, dak cautai in ghicul incepatorului gaseai raspunsul ca aceasi intrebare o pusesem si eu cand am inceput sa joc, si chiar dak nu era acolo sau ti-era lene sa o cauti puteai sa intrebi in topicul ala nu sa face-ti o mie de topicuri sa umpleti forumul.
Manager al Echipei Steaua F.C.

-
antrenoru da la 100%BOSBOGDAN wrote:1) aveai antrenorul la 100%?
nu prea l-am bagat in meciuri

Back in SoccerProject 

-
- Groundsman