Influenþa calitãþilor luate separat

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
jar
Team Board Member

Influenþa calitãþilor luate separat

Post by jar »

A tras cineva concluzii clare dacã se þine cont în aprecierea unui meci de fiecare calitate luatã separat, sau conteazã numai sumele pe linii ?
De ex.: dintre doi portari care scot 60, apãrã mai bine cel ce are reflex 90% ºi joc de picior 60% decât cel care le are invers, reflex 60% ºi jdp 90% ? Sau, la aceiaºi doi portari, conteazã cã unul are detentã 95% ºi vitezã 55% iar altul invers ? Sau, la atacanþi, conteazã la centrali mai mult tehnica ºi la laterali mai mult viteza ? Sau altele de genul acesta ?
Ka$mIR
Member of the Soccer Project Association

Post by Ka$mIR »

La aceaste intrebari puse de tine nu cred ca poate sa-ti raspunda cineva clar! Doar sa-si dea cu parerea :wink: De ex eu cred ca influenteaza, alti nu cred!
Federatia Romana De SoccerProject
Manager Ka$mIR
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Eu sunt destul de activ pe global.
Din multele discutii ce au avut loc acolo am aflat k viteza este al 3-lea skill ca influenta, dupa cele 2 bine cunoscute. Acest lucru este valabil pt. toti jucatorii in afara de portar.
Sper k am fost de ajutor desi nu este chiar la subiect.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
mache13
Team Manager

Post by mache13 »

cercel_jr wrote:Eu sunt destul de activ pe global.
Din multele discutii ce au avut loc acolo am aflat k viteza este al 3-lea skill ca influenta, dupa cele 2 bine cunoscute. Acest lucru este valabil pt. toti jucatorii in afara de portar.
Sper k am fost de ajutor desi nu este chiar la subiect.
yo am inteles ca intuitia la atacanti e decisiva la meciurile echilibrate cu linii peste 40
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

eu cred ca aceste lucruri sunt km putin importante:)) de obicei castiga echipa cu suma pe linii mai mare..dar nu e neaparat..mai apare si random..iar daca diferenta dintre liniile tale si ale adversarului nu este mare (sub 3-4) castiga cel care are 2 linii peste adversar..sau se termina egal..intervine si random..
jar
Team Board Member

Post by jar »

Mulþumesc tuturor.
Nu cumva atunci când se calculeazã ratingul pe meci ( forma) se iau în calcul, de fapt, toate aceste amãnunte ? Altfel de ce doi jucãtori cu acelaºi Global Rating, în care s-a inclus deja ºi calitatea ascunsã, ar scoate performanþe diferite ? Numai pentru cã sunt mai " în formã" ? ªi sunt în aceeaºi formã meci de meci, dacã nu se schimbã condiþia, moralul sau experienþa ?
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Eu am 2 RB de 78% , varsta 22 de ani, agresivitate 75 shi 77, dar care au performante care difera, chiar dak au aceeasi conditie shi acelasi moral.

Deci explicatia logica ar fi ca fiecare dintre skill-uri are un anumit grad de influenta. Acest grad este cunoscut probabil doar de programatori. :roll:

jar
Team Board Member

Post by jar »

Aºa bãnuiesc ºi eu. ªi cred cã, deºi numai programatorii ºtiu acest lucru deocamdatã, dacã analizãm cu toþii jucãtorii proprii, putem trage niºte concluzii, ºi, încet-încet, putem afla cum stã treaba. Multe putem intui, cãci, cu certitudine, intenþia programatorilor a fost de a copia cât mai fidel realitatea.
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Dupa parerea mea este foarte greu de facut o analiza la nivel de skill-uri.

1. In primul rand trebuie gasiti jucatori cu CG identica shi cu agresivitate foarte apropiata.

2.Pt. jucatorii de la nr.1 trebuie facuta o selectie a celor care au cele mai multe skill-uri foarte apropiate. Sa aiba 1 sau 2 skill-uri diferite pt a putea face o comparatie cat mai exacta.

Pt. fiecare post ne trebuie cel putin 7 jucatori care sa intre in conditia nr. 2.

Este un experiment de lunga durata, dar este posibil dak participam cat mai multi, macar cei care intra mai frecvent pe forum.

Cine voteaza pentru? (vot "pentru"= participare la experiment).

jar
Team Board Member

Post by jar »

Eu am sã dau drumul la niºte listãri. Jucãtorii de azi pot fi comparaþi cu alþi jucãtori de mâine...
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

SA NU UITATI de ordinul individual..daca la un juc creste cu 4.2 iar la altul doar cu 1.2 (de ex atacanti cu ordinul de finalizatori..asta se vede cu SPMT ce ordin si ce valoare) cel cu 4.2 va avea nota CU 3 PUNCTE MAI MARE IN MECI !!!!
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”