nedumerire
Moderator: Romanian Moderators
-
- Assistant Manager
nedumerire
ati mai patit ca in acceasi zi sa vi se accidenteze 2 portari in timpul antrenamentelor?Si asta inaintea a doua zile[vineri si sambata] pline cu meciuri.
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: nedumerire
pai la ce conditie au nu e de mirare.incearca sa ii mai odihnesti.florinel75 wrote:ati mai patit ca in acceasi zi sa vi se accidenteze 2 portari in timpul antrenamentelor?Si asta inaintea a doua zile[vineri si sambata] pline cu meciuri.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
- Assistant Manager
Re: nedumerire
vb lui unicool nu ii pune la foarte multe meciuri si nu te teme ca nu numai tie ti sa intamplat si eu am avut 2 portari accidentati adik titularul 8 zile si rezerva 5 zile acum a ramas titularul .... nu te mira ca orice e posibilflorinel75 wrote:ati mai patit ca in acceasi zi sa vi se accidenteze 2 portari in timpul antrenamentelor?Si asta inaintea a doua zile[vineri si sambata] pline cu meciuri.

m. s. w. l. a. f. y. g.