4-3-3 ??????

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Mihai75
Team Manager

4-3-3 ??????

Post by Mihai75 »

cum pot bate ,sau ce asezare e ideala contra unui 4-3-3 cu 60 stil si 35 agresiv. ?????
MS PTR. AJUTOR.
Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

nu cred ca ai sanse sa il bati :) 8)
FOREVER UNITED
Mihai75
Team Manager

Post by Mihai75 »

poi atunci ,ceva sa-l contracareze cit de cit. adik ce e recomandat contra la sist. asta ?
bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

e recomandat sa joci cu cea mai buna echipa a ta, cu cel mai bun sistem al tau. asa sunt cele mai mari sanse sa scoti un rezultat bun
Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

da, dar cum echipa aia are jucatori mult mai buni decat ai lui nu are nici o sansa
FOREVER UNITED
rood
Team President

Post by rood »

Daca ai un SW bun si un atacant de clasa, incearca 5-3-2 "zid defensiv" sau mingi lungi, cu agresivitate ceva mai mare ca de obicei (depinde si cat de agresivi sant jucatorii tai). La stil tre sa setezi ceva mai pe la mijloc.
E doar o parere de incepator, dar la mine a functionat de fo 2 ori. Uneori echipele "mari" te mai si desconsidera si nu joaca team-ul cel mai bun.
Cum a zis si bunicu', tre sa folosesti tot ce ai mai bun.
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
rood
Team President

Post by rood »

In mod normal 5-3-2 sau 5-4-1, zid defensiv dau rezultate destul de bune impotriva echipelor bune. Depinde si cu cat este mai buna cealalta echipa.
Am aflat si eu de pe forum si am experimentat apoi cu rezultate bune, ca 3-4-3 fara tactici iti da un coeficient ff bun pe linii...de multe ori peste 3-4-3 kick and rush.

bafta.
warchilde

Post by warchilde »

daca e mult peste tine nu prea ai ce sa faci....daca nu e cu mult peste tine poti sa incerci agresivitate mare si stil 100(cel putin asa fac eu)....sistem..depinde de ce juc ai tu in echipa..daca poti sa scoti o suma pe linii apropiata de max folosint 532..eu zic sa incerci..daca nu poti sa joci 532 joaca ce joci tu de obicei....dar cu agresivitate mai mare....eu la meciuri din astea pun agesivitatea totala la 140....daca jucatorii tai pot sa reziste la o asa agresivitate eu zic sa incerci... si bafta multa...sa ne spui ce a iesit:D
rood
Team President

Post by rood »

singurul tau avantaj este ca tu poti juca mai agresiv ca el. Daca ai observat el nu-si permite sa joace mai mult de 10 -15 puncte sub 100%agresivitate. Am vazut ca la ultimul meci ai scos 80 si ceva suma pe linii. El scoate in medie cam 100. Daca ai putea stoarce inca 4-5 puncte la totalul pe linii, din individual order, poti spera la un egal, daca randomul e de partea ta.
Referitorul la jocul cu 5 fundasi, nu cred ca e bine sa-l folosesti deoarece nu ai un SW bun. Amandoi is cam praf. Asa ca mai repede un 4-4-2 def. wall cu indiv. orders foarte bine setate.
Din pacate restul factorilor sant in favoarea lui. Calitatea echipei, TS, etc. Si inca ceva...vad ca joaca 95% numai in liga...nu-l intereseaza altceva. Deci e clar ca o sa foloseasca prima echipa.

bafta totusi!
Mihai75
Team Manager

ms.

Post by Mihai75 »

multam la toti care ati venit cu idei. o sa vad ce combinatie gasesc. am sanse mici ,dar le am. :wink: ....inca odata ,MS.
BAFTA ,TUTUROR.
kennyanu

Post by kennyanu »

rood gresesti grav. tactica "pase" este in special mai buna decat tactica "zid defensiv", iti spun din experienta proprie :wink:
Revenit :)
Mihai75
Team Manager

Post by Mihai75 »

fie ce o fi , o sa joc un 4-4-2 cu 100 stil , 80 agres si pase.
rood
Team President

Post by rood »

@kennyanu...
nu te contrazic. Sa fiu sincer, eu am jucat zid def. doar in amicale ca un test sau o experienta. Rezultatul a fasot ca echipe cu suma pe linii cu 30 mai mare ca a mea mi-au dat doar 3 in loc de 10 probabil. La dif de 15 pcte pe linii am scos un egal si lumea spunea ca puteam sa castig daca aveam un atacant de clasa.(peste 80 calitate)....dar nu il am si nici SW nu era grozav. Pase nu am jucat decat la inceput. Ca o curiozitate, uneori (ff rar) cand joc no tactics, scot sume mai bune pe linii. Nu pot pricepe de ce.
In liga oricum joc doar kick 'n rush. 4-3-3 sau 3-4-3.

O sa incerc sa experimentez pase. Am inteles insa ca poate fi usor anihilat cu long balls. E adevarat???

bafta
kennyanu

Post by kennyanu »

da..din experiente am obs k:

lov si gon mai bun decat pase

pase mai bun decat zid defensiv

zid defensiv mai bun decat lov si gon

mingi lungi mai bun decat pase

fara tactici aproximativ egal cu lov si gon
Revenit :)
rood
Team President

Post by rood »

@kennyanu
Bine de stiut. Aveam si io ceva repere in sensul asta, insa daca tot a venit "moca" I'll take it. Sant ff strangator. :D
Cred totusi ca mai sus te-ai referit la echipe de aprox. acelasi calibru.
Echipa lui Mihai insa este cu mult sub oponent. 20 de puncte scoate mai mult pe linii. De aceea am zis ca poate def.wall ar merge mai bine.
Am sa incerc sa fac un amical cu cineva mult peste mine sa vad daca reusesc sa ajung la o concluzie.
Amatori???...Hai ca stiu ca toti aveti echipe super pe aici.
Acasa la mine , normal. Macar atata avantaj sa am si io! :lol:

Tre sa salvez undeva chestiile astea experimentate de altii, stiut fiind ca iti trebuie o gramada de timp pana ajungi la concluzii de genul celor de mai sus. Am mai gasit pe forumul englez cate ceva.

bafta mare!
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”