scz daca s-a mai intrebat...nu am gasit
refacerea terenului
Moderator: Romanian Moderators
-
warchilde
- Member of the Soccer Project Association
refacerea terenului
cu cat ar trb sa se refaca terenul pe fiecare zi? pt ca am o sezatie ca trb sa il schimb
-
cercel_jr
Re: refacerea terenului
La mine am observat ca e intre 6-10%. Dar nu am verificat niciodata exact. Poate a observat cineva.warchilde wrote:cu cat ar trb sa se refaca terenul pe fiecare zi? pt ca am o sezatie ca trb sa il schimb![]()
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
unicool
Re: refacerea terenului
daca ii scade calitatea sub 80 ar trebui sa il schimbi.se reface dar depinde si de cate meciuri joci pe el.eu nu l-am avut niciodata sub 90% si nu l-am schimbat niciodata de cand am inceput sa joc SP.warchilde wrote:cu cat ar trb sa se refaca terenul pe fiecare zi? pt ca am o sezatie ca trb sa il schimb![]()
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Tot cam asa ...intre 5 si 10%.
Eu cand imi scade terenul sub 92%, imi programez toate amicalele in deplasare. Daca am noroc sa nu joc acasa in liga sau fo cupa, in 2 zile e ok...98-100%
Vezi sa il ai pe ala de ingrijeste terenul la 100%.
bafta
Eu cand imi scade terenul sub 92%, imi programez toate amicalele in deplasare. Daca am noroc sa nu joc acasa in liga sau fo cupa, in 2 zile e ok...98-100%
Vezi sa il ai pe ala de ingrijeste terenul la 100%.
bafta
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!