programarea meciurilor
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
programarea meciurilor
Ce aiurea programeaza meciurile la inceputul fiecarui sezon. De exemplu, daca sunt inscris in 5 cupe amicale, in prima zi de luni de la inceputul campionatului am toata ziua ocupata cu cupe amicale. Mi se pare foarte aiurea, pentru ca astfel jucatorii or sa aibe ori conditia ori moralul mic pentru meciul urmator de liga. Cred ca ar trebui modificata chestia asta, ca meciurile din cupele amicale de pe un sezon pe altul sa fie planificate mai ok, nu toate in aceeasi zi.
POLI TIMISOARA!!!!

si tie bafta. mai ales in cele CINCI meciuri de duminicarood wrote:Sant 100% cu voi! M-am inscris de vineri pana acum in 4 cupe, toate cu grupe preliminare. Am un program total tembel. Luni 5 meciuri, joi cinci meciuri, duminica 5 meciuri. Marti, miercuri si sambata, parca, nu am nimic.
bafta

Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
-
asa le seteaza jocul mai.nu va mai plangeti.eu am 4 meciuri pe zi luni,marti,joi.mie mi le-a pus si marti si joi.nu mi-a pus mirecuri pentru ca erau blocate datele toate.cercel_jr wrote:Despre chestia asta am discutat si eu cu cativa manageri pe global, sezonul trecut (am avut aceeasi problema), dar nu am primit un raspuns de la programatori.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
Stiu ca asa le seteaza. Jocu n-are nici o vina, asa e setat sa programeze meciurile in prima data libera. Si cum sambata si duminica nu se programeaza nimic, ca sa nu incurce simularea noului sezon, se programeaza incepand de luni. Logic. Dar este putin aiurea.
Eu m-am invatat minte, asa ca nu m-am mai inscris in asa multe cupe inainte de inceputul sezonului.

Eu m-am invatat minte, asa ca nu m-am mai inscris in asa multe cupe inainte de inceputul sezonului.

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
he he he.eu am 9 si vreo 7 au grupe.cercel_jr wrote:Stiu ca asa le seteaza. Jocu n-are nici o vina, asa e setat sa programeze meciurile in prima data libera. Si cum sambata si duminica nu se programeaza nimic, ca sa nu incurce simularea noului sezon, se programeaza incepand de luni. Logic. Dar este putin aiurea.![]()

"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
-
asta nu ar fi o problema....problema este urmatoarea: luni ai 4 meciuri.....nu-i nimic..rezisti.....marti, miercuri ai liber....si hop joi iar 4 meciuri....apoi sambata....si o iei d la capat....cel putin asa imi face miecercel_jr wrote:Stiu ca asa le seteaza. Jocu n-are nici o vina, asa e setat sa programeze meciurile in prima data libera. Si cum sambata si duminica nu se programeaza nimic, ca sa nu incurce simularea noului sezon, se programeaza incepand de luni. Logic. Dar este putin aiurea.![]()
Revenit 

@sircos "si tie bafta. mai ales in cele CINCI meciuri de duminica"
Ma refeream la prima duminica de dupa inceputul sezonului. Am 4 meciuri de cupa + meciul de liga care in Canada tot duminica e. (10 seara)
Nu stiu cu ce jucatori voi juca in liga.
Mai si nici un "rechin" nu a zis nimic.!!!
Oricum nu ascultam...asa ca...sa speram ca o sa trecem peste asta.
Atunci bafta si sa jucam cu "economie"!
Ma refeream la prima duminica de dupa inceputul sezonului. Am 4 meciuri de cupa + meciul de liga care in Canada tot duminica e. (10 seara)
Nu stiu cu ce jucatori voi juca in liga.
Mai si nici un "rechin" nu a zis nimic.!!!

Oricum nu ascultam...asa ca...sa speram ca o sa trecem peste asta.
Atunci bafta si sa jucam cu "economie"!
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!