Vinde jucator

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
rAnd1
Fan

Vinde jucator

Post by rAnd1 »

Salut ...Eu am pus 3 jucatori pe lista de transferuri slabi , si un jucator a oferit pentru el 5 M .... ce fac? Mai mi sa intamplat odata si am primit ban !
unicool
Member of the Soccer Project Association

Post by unicool »

numele de manager si echipa pe care o ai.ban-urile nu se discuta pe forum.o sa iti dau un pm cand aflu ce echipa ai.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
soccer_maniaco
Fan

Post by soccer_maniaco »

intrebare off topic
(scuze nu stiu unde sa o pun)
ce se intampla daca vrei sa cumperi un jucator si oferta pe care o faci e mai mare decat suma de euro pe care o ai disponibila?
nu vreau sa risc si sa ajung la minus. de aceea pun itrebarea asta un pic stupida :roll:
soccer_maniaco
Kosmin

Post by Kosmin »

soccer_maniaco wrote:intrebare off topic
ce se intampla daca vrei sa cumperi un jucator si oferta pe care o faci e mai mare decat suma de euro pe care o ai disponibila?
nu vreau sa risc si sa ajung la minus. de aceea pun itrebarea asta un pic stupida :roll:
soccer_maniaco
nu-ti da voie sa faci o oferta mai mare decat bugetu tau , cel putin asa am patit eu .
vyruskill
Team President

Post by vyruskill »

soccer_maniaco wrote:intrebare off topic
soccer_maniaco
oricum daca ai sa ajungi vreo data pe minus trebuie sa ai 1milion jumatete pe minus ca sa risti stergerea contului ... insa kosmin are dreptate nu poti face o oferta mai mare decat bugetul nu te lasa sa fac asa e setat jocul
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
soccer_maniaco
Fan

Post by soccer_maniaco »

multumesc pentru raspunsuri.
acum o alta mica intrebare. se poate anula o oferta? daca nu mai doresti vucatorul licitat, se poate face ceva ca sa anuli oferta ta :?:
Kosmin

Post by Kosmin »

soccer_maniaco wrote:multumesc pentru raspunsuri.
acum o alta mica intrebare. se poate anula o oferta? daca nu mai doresti vucatorul licitat, se poate face ceva ca sa anuli oferta ta :?:
o poti anula doar atunci cand nu este cea mai mare oferta facuta pe jucatorul respectiv , in caz ca oferta ta este cea mai mare nu o poti anula , tre sa astepti pana cand apare o oferta mai mare ca a ta , doar atunci o poti anula
kennyanu

Post by kennyanu »

kosmin...dak nu ma insel eu, valoare minima a bugetului este -2milioane. din acel moment ai 7zile sa te redresezi sau iti fac fi sters contul
Revenit :)
Kosmin

Post by Kosmin »

kennyanu wrote:kosmin...dak nu ma insel eu, valoare minima a bugetului este -2milioane. din acel moment ai 7zile sa te redresezi sau iti fac fi sters contul
asa stiam si eu , dar vyruskill a zis asta cu bugetu pe minus
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”