Vinde jucator
Moderator: Romanian Moderators
Vinde jucator
Salut ...Eu am pus 3 jucatori pe lista de transferuri slabi , si un jucator a oferit pentru el 5 M .... ce fac? Mai mi sa intamplat odata si am primit ban !
-
- Fan
-
- Member of the Soccer Project Association
nu-ti da voie sa faci o oferta mai mare decat bugetu tau , cel putin asa am patit eu .soccer_maniaco wrote:intrebare off topic
(scuze nu stiu unde sa o pun)
ce se intampla daca vrei sa cumperi un jucator si oferta pe care o faci e mai mare decat suma de euro pe care o ai disponibila?
nu vreau sa risc si sa ajung la minus. de aceea pun itrebarea asta un pic stupida![]()
soccer_maniaco
oricum daca ai sa ajungi vreo data pe minus trebuie sa ai 1milion jumatete pe minus ca sa risti stergerea contului ... insa kosmin are dreptate nu poti face o oferta mai mare decat bugetul nu te lasa sa fac asa e setat joculsoccer_maniaco wrote:intrebare off topic
(scuze nu stiu unde sa o pun)
ce se intampla daca vrei sa cumperi un jucator si oferta pe care o faci e mai mare decat suma de euro pe care o ai disponibila?
nu vreau sa risc si sa ajung la minus. de aceea pun itrebarea asta un pic stupida![]()
soccer_maniaco

m. s. w. l. a. f. y. g.
-
- Fan
-
- Member of the Soccer Project Association
o poti anula doar atunci cand nu este cea mai mare oferta facuta pe jucatorul respectiv , in caz ca oferta ta este cea mai mare nu o poti anula , tre sa astepti pana cand apare o oferta mai mare ca a ta , doar atunci o poti anulasoccer_maniaco wrote:multumesc pentru raspunsuri.
acum o alta mica intrebare. se poate anula o oferta? daca nu mai doresti vucatorul licitat, se poate face ceva ca sa anuli oferta ta