GRESEALA mare ... ce sa fac?
Moderator: Romanian Moderators
GRESEALA mare ... ce sa fac?
ai de pana mea .. am dat fara sa vreau o oferta pe un jucator de 17 ani 9,5 milioane ... ce sa fac ???

''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
-
- Member of the Soccer Project Association
din pacate nu ai ce face....poti sa dai mesaj la sheriffs@soccerproject.com sa le spui....macar sa nu va baneze....(pe tine si p vanzator)
Revenit 

-
Re: GRESEALA mare ... ce sa fac?
in cat timp ai strans banii astia? cati jucatori ai vandut?Carly wrote:ai de pana mea .. am dat fara sa vreau o oferta pe un jucator de 17 ani 9,5 milioane ... ce sa fac ???

imi pare rau de tine ca totusi e o suma frumusica, si daca e s-o continui pe gluma, imi pare si mai rau ca nu am fost eu ala ce a primit banii astia pe asa un jucator

-
- Team Manager
sal
In aceasta situaite am fost eu.Am pus un jucator pe lista de transferuri cu pretul de 1 mil si am primit 4 mil pe el.Am trimis mesaj lu sjarel si u buffalo,, scuze daca le-am pocit numele...Dupa ce a trecut perioada cat a stat el pe lista de transferuri am primit banii...m-am gandoit ca totul e ok din moment ce nu am primit nici raspuns ca nu e bine si nici ca e bine...Am bagat banii in stadion +5000 de locuri...deci eram pe 0.Dupa 1 zi primesc mesaj de la buffalo ca transferul este umflat si ca suma corecta pentru jucatorul meu este de 1 mil.M-ia luat restul de bani si am ajuns la -3 mil si am primit imediat mesaj ca sunt in datorii si ca sunt in riscul de a pierde echipa...Ce pot face in astfel de situatie?Scot titularii la vanzare ca sa raman in joc...si uite asa am pierdut 2 jucatori care nu vroiam sa ii vand...am prins un pic frica de treaba cu transferurile mari si mai ales ala sa ales cu un jucator de 1 mil la care eu sincer as fi dat si 2 ... ma rog daca moderatorii sunt sefii noi nu avem ce face...DECi parerea mea este urmatoarea...trimite-i mesaj unuia dintre cei mentionati mai sus sjarel sau bafollo si explica-i care a fost faza...poate ai noroc si o sa zica el ca jucatorul valoreaza doar 500.000 si primesti restul inapoi
oricum nu trebuie sa zici ,,frate imi este frica sa nu ma baneze,, Multa bafta 

-
- Team Manager
sal

-
Re: sal
la ce te referi?maxx_printzy wrote:)) cata vrajeala frate...o bila pe minus pentru moderatori
macar de ar trata toate lucrurile egal...in perioada aceea eu am fost la 1 zi de faliment si acu tie i-ti zice ca ,,asta e,,
)) super tare frate
Revenit 

-
Re: sal
e problema fiecaruia cum gestioneaza bugetul clubului.daca dai faliment se numeste ca esti manager slab.greselile se platesc...vrei ca de fiecare data cand gresesti sa fie cineva langa tine sa te corecteze?maxx_printzy wrote:)) cata vrajeala frate...o bila pe minus pentru moderatori
macar de ar trata toate lucrurile egal...in perioada aceea eu am fost la 1 zi de faliment si acu tie i-ti zice ca ,,asta e,,
)) super tare frate
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"