tak to ti nevyvratim zatialzgody wrote:Len som reálne zhodnotil naše možnostiMilanSLOVAKIA wrote:Ako novacik mas dost velke ciele, som zvedavy ako to dopadne

Moderator: Czech Moderators
tak to ti nevyvratim zatialzgody wrote:Len som reálne zhodnotil naše možnostiMilanSLOVAKIA wrote:Ako novacik mas dost velke ciele, som zvedavy ako to dopadne
Už som mal tú česť si proti nej zahrať v SPo, takže viem čo môžem očakávať, rozhodne je to na úvod ťažký súper ale ak chcem postúpiť tak musím porážať najlepšíchMilanSLOVAKIA wrote: tak to ti nevyvratim zatial.... uz v sobotu mas riadnu moznost ukazat co v tebe je ked sa stretnes s byvalou druholigistkou
ďakujem že maš predo mnou rešpektzgody wrote:Už som mal tú česť si proti nej zahrať v SPo, takže viem čo môžem očakávať, rozhodne je to na úvod ťažký súper ale ak chcem postúpiť tak musím porážať najlepšíchMilanSLOVAKIA wrote: tak to ti nevyvratim zatial.... uz v sobotu mas riadnu moznost ukazat co v tebe je ked sa stretnes s byvalou druholigistkou
momentálne nieje v takej forme, takže v sobotu verím v prvé 3 body v 3.lige
Tak a je to tu !!! Prvé 3 body v 3. ligeMilanSLOVAKIA wrote:
tak to ti nevyvratim zatial.... uz v sobotu mas riadnu moznost ukazat co v tebe je ked sa stretnes s byvalou druholigistkou
Tak to ti gratulujem ... tento vysledok som si prisiel pozriet hned po simulaci a riadne ste ma sokovali. Boli ste totiz len dve percenta od najlepsieho zapasu v historii III.A ligyzgody wrote:Tak a je to tu !!! Prvé 3 body v 3. ligeMilanSLOVAKIA wrote:
tak to ti nevyvratim zatial.... uz v sobotu mas riadnu moznost ukazat co v tebe je ked sa stretnes s byvalou druholigistkou
Chlapci predviedli najlepší výkon v krátkej historii klubu a prvý náročný krok sa podaril, len tak ďalej.
Dobre sa to číta, prvý zápas v novej súťaži a hneď sa zapíšeme do histórie, ale latku sme si nastavili vysoko, bude ťažké ju prekonaťMilanSLOVAKIA wrote:Tak to ti gratulujem ... tento vysledok som si prisiel pozriet hned po simulaci a riadne ste ma sokovali. Boli ste totiz len dve percenta od najlepsieho zapasu v historii III.A ligyzgody wrote: Tak a je to tu !!! Prvé 3 body v 3. lige
Chlapci predviedli najlepší výkon v krátkej historii klubu a prvý náročný krok sa podaril, len tak ďalej.S tvojim vykonom si sa uz do historie dostal ked si vyrovnal rekord timu BALKI. Zase gratulujem
Idem to spracovat odrazu
Krásny výkon, len tak ďalej !!!zgody wrote:Tak a je to tu !!! Prvé 3 body v 3. ligeMilanSLOVAKIA wrote:
Chlapci predviedli najlepší výkon v krátkej historii klubu a prvý náročný krok sa podaril, len tak ďalej.
dosiel som z druhejMilanSLOVAKIA wrote: Slovnaft zatial teda ako novacik zo IV. ligy si pripisal prve tri body a zatial je 3.
Hups tak to sa ospravedlnujemHeaddy wrote:dosiel som z druhejMilanSLOVAKIA wrote: Slovnaft zatial teda ako novacik zo IV. ligy si pripisal prve tri body a zatial je 3.