3.A liga (SL)

Moderator: Czech Moderators

MilanSLOVAKIA
Member of the Soccer Project Association

Re: 3.A liga (SL)

Post by MilanSLOVAKIA »

zgody wrote:
MilanSLOVAKIA wrote:Ako novacik mas dost velke ciele, som zvedavy ako to dopadne ;)
Len som reálne zhodnotil naše možnosti ;)
tak to ti nevyvratim zatial :D .... uz v sobotu mas riadnu moznost ukazat co v tebe je ked sa stretnes s byvalou druholigistkou ;)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
zgody
Assistant Manager

Post by zgody »

MilanSLOVAKIA wrote: tak to ti nevyvratim zatial :D .... uz v sobotu mas riadnu moznost ukazat co v tebe je ked sa stretnes s byvalou druholigistkou ;)
Už som mal tú česť si proti nej zahrať v SPo, takže viem čo môžem očakávať, rozhodne je to na úvod ťažký súper ale ak chcem postúpiť tak musím porážať najlepších ;) momentálne nieje v takej forme, takže v sobotu verím v prvé 3 body v 3.lige ;)
Zgody
Poprad
D.17
kuki
Assistant Manager

Post by kuki »

zdravím všetkých manažérov v tejto lige :) táto liga mi je k srdcu najbližšia pretože tu sa začali moje začiatky so SL už v 5. ročníku t.j. prvý zápas sa odohral 27. mája 2009 :P v 6. ročníku som sa lúčila s tou ligou a po šiestich ročníkoch som tu znova naspäť (t.j. cca 3 roky) :lol: :lol: :lol: ....dosť bolo histórie...prajem veľa šťastia 8)
FC Košice KVP
kuki
Assistant Manager

Post by kuki »

zgody wrote:
MilanSLOVAKIA wrote: tak to ti nevyvratim zatial :D .... uz v sobotu mas riadnu moznost ukazat co v tebe je ked sa stretnes s byvalou druholigistkou ;)
Už som mal tú česť si proti nej zahrať v SPo, takže viem čo môžem očakávať, rozhodne je to na úvod ťažký súper ale ak chcem postúpiť tak musím porážať najlepších ;) momentálne nieje v takej forme, takže v sobotu verím v prvé 3 body v 3.lige ;)
ďakujem že maš predo mnou rešpekt 8) a zároveň maš pravdu, nie sme vo dobrej forme, pretože robíme nákupy a predaje takže to určite využiješ ale napriek tomu očakávam vyrovnaný zápas, ktorý sa skončí v prospech môjho tímu 8) 8) v tejto lige sa chceme len zohriať a ďalší ročník sa vrátiť späť do bojov o corgoň ligu :D :D :D
FC Košice KVP
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

13. ročník 3.A liga 1. kolo

8.9.2012 (sobota) o 18:00

FC Košice KVP - Poprad
Slovnaft FC - Greenville FC
Fandovci - 1 FC NURBERG
nota vrable - ipe
FK 03 SNV - 1904 dac
FK VIKTORIA OREŠANY - FK_Fish88

* Prijatá pozvánka
* Poslaná pozvánka (neprijatá)
* Neposlaná pozvánka
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
zgody
Assistant Manager

Post by zgody »

MilanSLOVAKIA wrote:
tak to ti nevyvratim zatial :D .... uz v sobotu mas riadnu moznost ukazat co v tebe je ked sa stretnes s byvalou druholigistkou ;)
Tak a je to tu !!! Prvé 3 body v 3. lige :mrgreen:
Chlapci predviedli najlepší výkon v krátkej historii klubu a prvý náročný krok sa podaril, len tak ďalej. :wink:
Zgody
Poprad
D.17
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

zgody wrote:
MilanSLOVAKIA wrote:
Chlapci predviedli najlepší výkon v krátkej historii klubu a prvý náročný krok sa podaril, len tak ďalej. :wink:
Tak to ti gratulujem ... tento vysledok som si prisiel pozriet hned po simulaci a riadne ste ma sokovali. Boli ste totiz len dve percenta od najlepsieho zapasu v historii III.A ligy :shock: S tvojim vykonom si sa uz do historie dostal ked si vyrovnal rekord timu BALKI. Zase gratulujem ;) Idem to spracovat odrazu :)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
zgody
Assistant Manager

Post by zgody »

MilanSLOVAKIA wrote:
zgody wrote: Tak a je to tu !!! Prvé 3 body v 3. lige :mrgreen:
Tak to ti gratulujem ... tento vysledok som si prisiel pozriet hned po simulaci a riadne ste ma sokovali. Boli ste totiz len dve percenta od najlepsieho zapasu v historii III.A ligy :shock: S tvojim vykonom si sa uz do historie dostal ked si vyrovnal rekord timu BALKI. Zase gratulujem ;) Idem to spracovat odrazu :)
Dobre sa to číta, prvý zápas v novej súťaži a hneď sa zapíšeme do histórie, ale latku sme si nastavili vysoko, bude ťažké ju prekonať :) Ale rekordy sú práve na to, aby sa prekonávali 8)
Zgody
Poprad
D.17
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

zgody wrote:
MilanSLOVAKIA wrote:
Krásny výkon, len tak ďalej !!!
GeorgeTT
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

1. kolo 13. ročník 3.A liga

FC Košice KVP 2 - 3 Poprad (2 : 2)
výkony - 126 : 135 - REKORD III.A ligy ........................ 3233 divákov
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=48

Slovnaft FC 3 - 0 Greenville FC (kontumácia - neprijatá pozvánka) *

Fandovci 1 - 4 1 FC NURBERG (0 : 2)
výkony - 90 : 112 ................................................. 2952 divákov

nota vrable 1 - 0 ipe (0 : 0)
výkony - 123 : 116 ................................................ 5443 divákov

FK 03 SNV 6 - 1 1904 dac (2 : 0)
výkony - 110 : 55 .................................................. 1948 divákov

FK VIKTORIA OREŠANY 4 - 2 FK_Fish88 (2 : 0)
výkony - 99 : 85 .................................................... 2340 divákov

* Pevne verím že tento zápas sa odohrá kedze doteraz manazer hosti este novy rozpis nevidel takze nemohol reagovat na pozvanku.

Image
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

Strelci

1. Dinéslon Mandinga dos Santos ( FK VIKTORIA OREŠANY ) 3 góly,
2. Hervé De Schouwer ( FC Košice KVP ), Vincent De Condé ( Poprad ), Martin Gantar ( 1 FC NURBERG ), Jose Luis Murillo, Biju Thompson ( FK 03 SNV ) 2 góly,
7. Zoran Sedloski ( Poprad ), Radim Václavík, Radek Pacholík ( 1 FC NURBERG ), Reza Nakisa ( Fandovci ), Farhan Ahmad Juraimi ( nota vrable ), Santiago Torres, Angelo Morrone ( FK 03 SNV ), Yisa Olajengbesi ( 1904 dac ), David Vrána ( FK VIKTORIA OREŠANY ), Robert Lepadatu, Ionut Dumitrescu ( FK_Fish88 ) 1 gól. Spolu 17 strelcov.

Tresty na 2. kolo

Apichart Dejthongkum, Kunchai Tanasuwan, Reza Nakisa ( Fandovci ), Ariel Robles ( nota vrable ), Martin Pikl ( FK 03 SNV ), Roberto Gentile ( FK VIKTORIA OREŠANY ).
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

Komentár k 1. kolu 13. ročníka 3.A ligy :

Konecne sme sa dockali a tak nam zacal uz dalsi rocnik slovenskych sutazi s poradovym cislo 13. Odohralo sa aj prve kolo kde o rozruch urcite problem nebol. Bohuzial vsak zase raz zaciname aj s kontumaciou ktora dufam vsak ze zmizne. Mame tu aj povedal by som Jing a Jang .... mozte si tipnut na co som myslel ;) Pestrost ligy ako sa patri.
:arrow: Hned prvy zapas tohto rocnika bol doslova bajecny. Takyto drsny start III.A liga este nezazila. O velmi mily sok sa postarali timy FC Košice KVP na domacej strane a Poprad na strane hosti. Tieto dve muzstva sa postarali o jednoznacne derby kola a pravdepodobne 2. najkvalitnejsi zapas aky mohli divaci v III.A lige vidiet. Co vsak zaraza je to ze tieto dve muzstva od seba v minulom rocniku delili az dva stupne ligy. Kym Kosice hrali II. tak Poprad IV. ligu. Vychodnarske derby nakoniec prinieslo vitazstvo hosti, ktory si to vitazstvo urcite zasluzili kedze obnovili rekord najlepsieho vykonu tejto ligy a tak aj napriek velmi peknemu vykonu domacich im ziadnu sancu nedali. Divaci vsak aj tak urcite na svojich milacikov po tomto zapase nezanevru. Poprad po zapase skoncili 5. a Kosice 7. Obidva timy zacali excelentne, uvidime ci im to vydrzi aj do buducna.
:arrow: Po zatial samych pozitivach bohuzial musi byt rec aj o kontumacii ktoru som musel udelit v zapase Slovnaft FC a timom Greenville FC. Greenville sa totiz na zapas nedostavil pretoze este pred vyzrebovanim sutaze sa manazer u timu neukazal a tak zatial nevieme co bude dalej. Slovnaft zatial teda ako novacik zo II. ligy si pripisal prve tri body a zatial je 3.
:arrow: Zapas medzi Fandovcami a 1 FC NURBERG sa skoncil jednoznacnym vitazstvom hosti. Domaci tim totiz podal katastrofalny vykon ktory sa od neho urcite necakal aj kvoli tomu ze predoslu sezonu naznacil ze vykony pojdu hore a nie dole. Fandovci po prehre rozdielom triedy zacinaju sezonu na 10. mieste. Za kandidata na zostup tento tim povazovany nebol no ak takto tu bude pokracovat vsetkemu bude inak. Hostia na rozdiel od supera svoj kader udrzal a podal svoj tradicny vykon a tak sa s uplnym prehradom mozu tesit s krasneho vstupu do sezony. Momentalne je Nurberg 2. co je hadam jeho najlepsie umiestnenie v historii v slovenskych sutazii.
:arrow: Celkom kvalitne a zaujimave derby nam ponukol aj zapas domaceho nota vrable a timu co skoncil v minulom rocniku za svojim superom na 4. mieste a to ipe. Uz pohlad na tuto skutonost nam ukazoval ze z toho bude krasny zapas. Nakoniec sa z vitazstva tesili domaci ktory boli predsa len lepsi a s mohutnou divackou kulisou aspirant na postup inak ako vyhrat nemohol. Vrable teda na rozdiel od predchadzajucej sezony zacali velmi dobre a dobre aj urobili lebo konkurencia je poriadna. ipe prehral no nema sa urcite za co hambit. Podal totiz solidny vykon a nadviazal tak na vzostup svojho timu s ktorym zacal uz v minulu sezonu. Aj tento tim vsak ma vernych fanusikov a urcite bude chciet ukazat uz v dalsom kole ze znovu sa bude dat na co pozerat.
:arrow: Najvecsi vyprask uplne podla predpokladov dostal tim co skoncil v minulom rocniku v IV. lige na poslednom mieste!!! Sestgolovu nadielku si domov zobral tim 1904 dac ktory po svojom vykone skor antifutbale ani nic ineho cakat nemohol. Vitaznym timom sa stal domaci FK 03 SNV ktory zatial v podstate len v treningovom tempe si slusne zastrielal. Po tomto vitazstve sa samozrejme po prvom kole stal aj lidrom tejto ligy. Dostat sa na lidersku poziciu tazke nebolo no ak sa bude chciet udrzat tak to sa bude musiet este poriadne zlepsit. To vsak Spisskemu timu z radosti urcite neubralo. dac prepadol v 1. kole na celej ciare. Obnovil dokonca aj rekord v najhorsom vykone v tejto lige a tak od neho vela cakat nemozme aj v dalsom kole. Jednoznacny aspirant na zostup je teda jasny uz po 1. kole.
:arrow: Riadne nekvalitny duel sme si mohli pozriet aj v poslednom zapase kola medzi FK VIKTORIA OREŠANY a hostujucim FK_Fish88. Aj napriek slabemu vykonu z bezproblemoveho vitazstva sa tesili domaci ktory vyhrali o dva goly. Po minulej sezone sa tu vyvijala otazka ze co spravi vedenie s domacim muzstvom po uplne zbabranej sezone. Ako vidiet vedenie neurobilo vobec nic a tak aj napriek tomu ze Oresany vyhrali su na tom tak isto zle ako predtym. Musime si asi zvyknut uz ze Oresany v hornej polovici vidiet casto nebudeme. Po prvom kole vsak este vynimka plati kedze po vyhre su 4. Dalsi novacik zo IV. ligy tiez podla predpokladov velmi slavne neskoncil. Zly vykon Fish podal no velku hambu si urcite nespravil. Bude to mat v tejto lige urcite tazke no ma pred sebou este celu sezonu a nie je vobec vylucene ze tento tim sa nemoze stat aj stukou ligy pri snahe vedenia hracov a samozrejme aj divakov. Uvidime neskor.
:arrow: Samozrejme sa nam uz rozbehol aj boj o krala strelcov a v prvom kole nebolo ako inak ako rusno. Prekvapujuco sa vsak nasiel osamostatneny lider ktory v tomto kole strelil hatrick. Premierovym lidrom sa teda stal Dinéslon Mandinga dos Santos ktory bojuje za tim FK VIKTORIA OREŠANY. Je len zaciatok sezony a tak uvidime ako dlho si tuto poziciu udrzi. Na druhom mieste najblizsie mame 5 strelcov s 2 golmi.
Last edited by MilanSLOVAKIA on Sun Sep 09, 2012 9:16 pm, edited 1 time in total.
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

2. kolo

15.9.2012 (sobota) o 18:00

Poprad - FK_Fish88
1904 dac - FK VIKTORIA OREŠANY
ipe - FK 03 SNV
1 FC NURBERG - nota vrable
Greenville FC - Fandovci

FC Košice KVP - Slovnaft FC

* Prijatá pozvánka
* Poslaná pozvánka (neprijatá)
* Neposlaná pozvánka

Na zaciatok sezony velmi slusne. Mate odo mna pochvalu :)
Last edited by MilanSLOVAKIA on Sat Sep 15, 2012 12:26 pm, edited 2 times in total.
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
Headdy
Coach

Post by Headdy »

MilanSLOVAKIA wrote: Slovnaft zatial teda ako novacik zo IV. ligy si pripisal prve tri body a zatial je 3.
dosiel som z druhej :)
Slovnaft FC
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

Headdy wrote:
MilanSLOVAKIA wrote: Slovnaft zatial teda ako novacik zo IV. ligy si pripisal prve tri body a zatial je 3.
dosiel som z druhej :)
Hups tak to sa ospravedlnujem :oops: Pocas pisania ma napadlo ze predtym som pocital z II. ligy dvoch ale ani nahodou ma nenapadlo kto je druhy. Dobre ze uz to viem :)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

NAJ 60. sezóna - B1
Post Reply

Return to “SK - Národní ligy + Evropa”