Wszystko co powinien wiedziec poczatkujacy
Moderators: Moderator, Polish Moderators
mam pytanie
mia³êm informatyke i logowa³em sie z koelgami an roznych kompach a podobno tma jest 1 sta³e ip i bierzemy udzia³ w turnieju tow za 10.000 czy dostaneimy bana?
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: mam pytanie
kamil369 wrote:mia³êm informatyke i logowa³em sie z koelgami an roznych kompach a podobno tma jest 1 sta³e ip i bierzemy udzia³ w turnieju tow za 10.000 czy dostaneimy bana?
po 1. Naucz sie pisac na forum, bo zobacz jaki syf robisz zakladajac dziwne tematy.
po 2. Tak, dostaniecie bana.
po 3. odpowiedz na pytanie zmiany nazwy druzyny znajdziesz w FAQ, wystarczy poczytac.
"If you hate something don't you do it too..."
-
- Coach
-
odp 1. z kazdej ligi spada 6 druzyn
odp 2. da sie zwolnic, ale musisz zawodnikowi zaplacic rekompensate, ktora zalezna jest od dlugosci i wysokosci kontraktu, zazwyczaj nie sa to wielkie sumy, ale zanim go zwolnisz jest napisane ile musisz zaplacic za zwolnienie...
odp 2. da sie zwolnic, ale musisz zawodnikowi zaplacic rekompensate, ktora zalezna jest od dlugosci i wysokosci kontraktu, zazwyczaj nie sa to wielkie sumy, ale zanim go zwolnisz jest napisane ile musisz zaplacic za zwolnienie...
-
- Coach
-
jedyny sposob to granie meczow, tow, ttow, liga, najwiecej sie podnosi za lige, potem za ttow, i na koncu tow, ale warto grac kazde, w faq masz dokladny rozpis, za co i ile dochodzi...marcin1916 wrote:w jaki sposób mozna poprawiæ atmosfere w duryznie ? mam tylko 8 %
-
Re: ;)
by³o juz wiele razy o tym, najpierw czytamy ten temat oraz faq i potem pytamy...Vozone wrote:Witam mam pytanie odno¶nie finansów. Co mo¿na zrobiæ ¿eby mieæ du¿o gotówki ???
Polecam ustawic nowa murawe, najpierw ta najtansza na 1 dzien, a jak sie juz zbuduje to dopiero ta najlepsza. Czasami ludzie pisza ze bez powodu im nagle spada murawa, ale dlaczego tak sie dzieje nie wiadomo (jedynym wyjasnieniem jakie do tej pory slyszalem to takie ze ktos dlugo nie zmienial murawy, lecz nikt nie podawal konkretnych dat)sebb wrote:witam wszystkich. chyba poruszal ktos ten problem ale nie moglem tego znalezc. otoz ostatni mecz u siebie gralem w czwartek i murawa miala 80% od tamtego momentu wszystko na wyjezdzie i dzis mam 50%zna ktos rozwiazanie?
Manager: Ufu
Team: Yabadaba

Team: Yabadaba

-
- Coach