Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

am facut egal cu Alimanzia Cebredas desi am avut +2 pe linii :( am ratat sansa de a ajunge pe locul 3, am ramas pe 5 :(
minasthiryt

Post by minasthiryt »

G.694
POLI IASI FC 3-1 RSC ANDERLECHT
~~~
Jurgo CF 1-0 Rowers
**FC Steaua Buc** 3-2 SK Lipová-láznì

* - fostul leader in divizie
* - fostul loc 3

...si uite asa victoria mea colaborata cu esecurile celor 2 contracandidati ma adus la un avantaj de 3 pcte fatza de locul 2...oricum sunt cam 5 chiar 6 echipe care se lupta pt promovare...va fi un retur foarte greu...

multa bafta la toata lumea !

:wink:
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
voyna
Team Board Member

Post by voyna »

Victorie in deplasare, in continuare la 4 puncte distanta de locul 2.

Vineri meci direct cu ocupantul locului 2 si speram la o distantare la 7 puncte.

:shock:
cro1981

Post by cro1981 »

Victorie cu 4-2 cu locul 2 si m-am distantat la 8 puncte e locul 2
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
cristalqw
Team Manager

Post by cristalqw »

cristalqw wrote:locul 3 la 4 puncte de locul 2 si 4 puncte de locul 4. Luni, in prima etapa joc cu locul 2 si se decide a 2-a promovata.
Succese :!:
Am castigat cu 3-2 in deplasre la locul 2 si sunt la un punct de el! Nu ma asteptam ca echipa mea sa bata si cum toti titularii erau pe bonus mare :lol: am platit de m-a uscat victoria asta!

Succese :!:
Arguing on internet is like participating at Special Olympics. Even if you win, you are still retarted.
www.invictawatch.com
Skulder

Post by Skulder »

victorie acasa la limita 2-3 mi-am consolidat lokul 6-7 nasol ca am 3 indisponibil pentru meciul de maine cu cel de pe 4
sir.alex.ferguson
Team President

Post by sir.alex.ferguson »

Victorie 5-1 cu o echipa bot.In continuare pe locul 3.:( :roll: :roll:
Team:Fc Manchester Pitesti
Manager:sir.alex.ferguson

25=>H.1392-(?)
kennyanu

Post by kennyanu »

victorie cu 1-0...lejer.. :)
Revenit :)
Viola

Post by Viola »

Egal 2-2 in deplasare de si am fost un pic peste el +2 :roll:
Revenit cu Vulturii Lugoj
bunicutzu

Post by bunicutzu »

am pierdut la Vlalex, era oarecum normal. Insa am luat aiurea un rosu :( si am 4 suspendati pentru urmatorul meci :(
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Victorie 1-0 cu locul 4, nu se astepta ca un retrogradat sa-l bata. :lol:
Am riscat si nu am luat rosu deloc.
Am urcat pe 10 si joi am meci direct cu principalul contracandidat la retrogradare.
O sa fie greu pt. ca am si cupa si alte 2 meciuri. El nu mai are nici un meci.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Daimon

Post by Daimon »

merge ca naiba in campionat. inca un sezon in D, am iesit si din cupa. singurul obiectiv ramas e cupa uefa si o eventuala schimbare a strategiei, desi momentan sunt blocat si nici nu vreau sa vand tot si sa o iau de la capat din G. ma mentin in D pana reusesc sa castig fara probleme divizia.
cro1981

Post by cro1981 »

Victorie cu 5 - 0 si continuam sa ne mentinem la 8 puncte de locul 2 si 10 de locul 3. Cred ca ma axez putin pe cupa ca sa ajung in etapele superioare!
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
bizone

Post by bizone »

Daimon wrote:merge ca naiba in campionat. inca un sezon in D, am iesit si din cupa. singurul obiectiv ramas e cupa uefa si o eventuala schimbare a strategiei, desi momentan sunt blocat si nici nu vreau sa vand tot si sa o iau de la capat din G. ma mentin in D pana reusesc sa castig fara probleme divizia.
daimon, nu dezarma :wink:

Eu am sperat ca voi putea face o minune. Dupa ce aproape un tur intreg de campionat am avut numa' 60-70% TS, am sperat ca voi putea reveni in forta sa ma bat la promovare, dar nu prea mai este posibil, desi am avut o serie de multe :P victorii consecutive o data cu revenirea TS-ului. Insa din pacate au intervenit accidentarile si suspendarile, la meciul de azi cu liderul am avut 4 suspendati si 4 accidentati si desi am scos 137 iar el 138 m-a batut. Nu prea mi s-a parut ok avand in vedere tacticile si agresivitatea cu care am jucat eu in comparatie cu a lui :?
Last edited by bizone on Tue May 20, 2008 8:19 pm, edited 1 time in total.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Skulder

Post by Skulder »

Daimon wrote:merge ca naiba in campionat. inca un sezon in D, am iesit si din cupa. singurul obiectiv ramas e cupa uefa si o eventuala schimbare a strategiei, desi momentan sunt blocat si nici nu vreau sa vand tot si sa o iau de la capat din G. ma mentin in D pana reusesc sa castig fara probleme divizia.
Lasa ca nu esti singurul se poate si mai rau vezi exemplul meu :D (ultimiile mele 4-5 sezoane au fost de umplutura nimik remarcabil decat locurile de la mijlocul clasamentului din D si nu se anunta vremuri mai bune)

Azi am scos un egal cu cel de pe locul 4 3-3 un rezultat bun tinand cont ca am avut 3 suspendati si doi jucatori obositi si agresivitate mai mika cu 15 procente ca el
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”