Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
minasthiryt
- Member of the Soccer Project Association
G.694
POLI IASI FC 3-1 RSC ANDERLECHT
~~~
Jurgo CF 1-0 Rowers
**FC Steaua Buc** 3-2 SK Lipová-láznì
* - fostul leader in divizie
* - fostul loc 3
...si uite asa victoria mea colaborata cu esecurile celor 2 contracandidati ma adus la un avantaj de 3 pcte fatza de locul 2...oricum sunt cam 5 chiar 6 echipe care se lupta pt promovare...va fi un retur foarte greu...
multa bafta la toata lumea !

POLI IASI FC 3-1 RSC ANDERLECHT
~~~
Jurgo CF 1-0 Rowers
**FC Steaua Buc** 3-2 SK Lipová-láznì
* - fostul leader in divizie
* - fostul loc 3
...si uite asa victoria mea colaborata cu esecurile celor 2 contracandidati ma adus la un avantaj de 3 pcte fatza de locul 2...oricum sunt cam 5 chiar 6 echipe care se lupta pt promovare...va fi un retur foarte greu...
multa bafta la toata lumea !
Am castigat cu 3-2 in deplasre la locul 2 si sunt la un punct de el! Nu ma asteptam ca echipa mea sa bata si cum toti titularii erau pe bonus marecristalqw wrote:locul 3 la 4 puncte de locul 2 si 4 puncte de locul 4. Luni, in prima etapa joc cu locul 2 si se decide a 2-a promovata.
Succese
Succese
Arguing on internet is like participating at Special Olympics. Even if you win, you are still retarted.
www.invictawatch.com
www.invictawatch.com
-
sir.alex.ferguson
- Team President
-
cercel_jr
Victorie 1-0 cu locul 4, nu se astepta ca un retrogradat sa-l bata.
Am riscat si nu am luat rosu deloc.
Am urcat pe 10 si joi am meci direct cu principalul contracandidat la retrogradare.
O sa fie greu pt. ca am si cupa si alte 2 meciuri. El nu mai are nici un meci.
Am riscat si nu am luat rosu deloc.
Am urcat pe 10 si joi am meci direct cu principalul contracandidat la retrogradare.
O sa fie greu pt. ca am si cupa si alte 2 meciuri. El nu mai are nici un meci.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
bizone
daimon, nu dezarmaDaimon wrote:merge ca naiba in campionat. inca un sezon in D, am iesit si din cupa. singurul obiectiv ramas e cupa uefa si o eventuala schimbare a strategiei, desi momentan sunt blocat si nici nu vreau sa vand tot si sa o iau de la capat din G. ma mentin in D pana reusesc sa castig fara probleme divizia.
Eu am sperat ca voi putea face o minune. Dupa ce aproape un tur intreg de campionat am avut numa' 60-70% TS, am sperat ca voi putea reveni in forta sa ma bat la promovare, dar nu prea mai este posibil, desi am avut o serie de multe
Last edited by bizone on Tue May 20, 2008 8:19 pm, edited 1 time in total.
POLI TIMISOARA!!!!

Lasa ca nu esti singurul se poate si mai rau vezi exemplul meuDaimon wrote:merge ca naiba in campionat. inca un sezon in D, am iesit si din cupa. singurul obiectiv ramas e cupa uefa si o eventuala schimbare a strategiei, desi momentan sunt blocat si nici nu vreau sa vand tot si sa o iau de la capat din G. ma mentin in D pana reusesc sa castig fara probleme divizia.
Azi am scos un egal cu cel de pe locul 4 3-3 un rezultat bun tinand cont ca am avut 3 suspendati si doi jucatori obositi si agresivitate mai mika cu 15 procente ca el