Sper ca si la sfarsit sa rad si sa fiu tot pe 4 sau macar desupra locului 10.....
Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
Re: Cum merge campionatu
Eu am inceput f bine noul sezon: sunt pe 4.... 

Sper ca si la sfarsit sa rad si sa fiu tot pe 4 sau macar desupra locului 10.....

Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
S29 - C?
eu am inceput unde l-am terminat, tot pe 11 

din ce am apucat sa vad la adversari, daca n-am ghinion cu accidentarile si randomul pot sa ma gandesc la locul 1. prima saptamana jumate va fii mai grea pt ca plec cu TS 70. dupa ce ajung cu el la 100 o sa reiau si transferurile ca mai am oameni de care trebuie sa scap.
sa avem cat mai multe promovari la final.

din ce am apucat sa vad la adversari, daca n-am ghinion cu accidentarile si randomul pot sa ma gandesc la locul 1. prima saptamana jumate va fii mai grea pt ca plec cu TS 70. dupa ce ajung cu el la 100 o sa reiau si transferurile ca mai am oameni de care trebuie sa scap.
sa avem cat mai multe promovari la final.
eu am emotii , primul sezon serios in care chiar va trebui sa lupt in fiecare meci
am si un adversar greu in cupa ...

am si un adversar greu in cupa ...
working hard in G.242 - season 26
won H.726 - season 25
started Aug 7th, finished 5th after 2 weeks - Season 24
						won H.726 - season 25
started Aug 7th, finished 5th after 2 weeks - Season 24
Eu am cu 1 din G - evident in deplasare: va fi surprins cand va castiga meciul  

sper sa nu bage numai prafalai sa imi faca vreo surpriza sa castig cu vreo 90-100 pe linii

sper sa nu bage numai prafalai sa imi faca vreo surpriza sa castig cu vreo 90-100 pe linii
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S29 - C?
S29 - C?
am promovat intr-o divizie (F 135) accesibila, sa vedem ce vom face si in acest nou sezon

F.C Gloria Buzau revine in forta 
 sunt in F... in 2 sapt de cand am primit aceasta echipa am terminat de facut toate transferurile pentru primu 11 si pentru rezerve ... cheltuieli destul de mari deci ma astept de la echipa asta sa joace cat mai bine si daca se poate sa castig la rand divizile F/E/D/C ar fi perfect 
 sunt sanse sa reusesc ... trebuie doar sa fiu atent :>

- 
				Kosmin
 - Member of the Soccer Project Association

si cu putin trisatDoTy wrote:F.C Gloria Buzau revine in fortasunt in F... in 2 sapt de cand am primit aceasta echipa am terminat de facut toate transferurile pentru primu 11 si pentru rezerve ... cheltuieli destul de mari deci ma astept de la echipa asta sa joace cat mai bine si daca se poate sa castig la rand divizile F/E/D/C ar fi perfect
sunt sanse sa reusesc ... trebuie doar sa fiu atent :>
- 
				Black_eagle

nu mai triseaza mai.numa' cand ramane fara credit pe telefon mai cauta altii sa-i prosteascaKosmin wrote:si cu putin trisato sa reusesti sigur

Mi-am luat eu pe 50 de saptmani - dak vrei: ieftin  

glumeam nu e de dat

glumeam nu e de dat
S29 - C?
S29 - C?
- 
				unicool

primul meci in C si prima victorie.....deocamdata locul 3 dupa prima etapa dar maine meci greu de tot.

"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
						"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
debut prost in div. F; infrangere cu 3 - 2 , in deplasare
asa am inceput si sezonul trecut in G, tot cu o infrangere, dar am promovat de pe locul intai
sa speram ca si in acest sezon vafi la fel
locul 10, momentan

asa am inceput si sezonul trecut in G, tot cu o infrangere, dar am promovat de pe locul intai
sa speram ca si in acest sezon vafi la fel
locul 10, momentan
- 
				dardar_3

Un meci egal cu mult bulan la KV JOY.(142 - 138). TS-ul e de vina insa ma multumesc cu 1 puncticel deocamdata. Binenteles ca iar am luat rosu direct. 
 Pacat ca n-am CF si va fi nevoie sa risca maine pentru a castiga cu babalacul meu de 30 ani. Ma astept la o infrangere insa joi in campionat.  

Felicitari bizone pentru meciul castigat. Trage tare pentru promovare! E bine ca avem amandoi tot in ultimele etape.

Felicitari bizone pentru meciul castigat. Trage tare pentru promovare! E bine ca avem amandoi tot in ultimele etape.
Diavolo
						- 
				Viola

Am debutat co o victorie 3-2 acasa impotriva unui adversar puternic. Din pacate am inceput sezonul cu accidentari, Portarul titular tocmai s-a refacut la timp dar RF-ul titular nu il pot utiliza deloc in prima saptamana 
 sper sa nu fie un sezon plin de accidentari

Revenit cu Vulturii Lugoj
						- 
				Black_eagle

Debut cu dreptul: 2-1 avand +4 peste adversar. Eu spun ca a fost victorie norocoasa pentru ca adversarul a avut note mai bune la jucatori insa tactica la tradat. Totusi am luat si 1 rosu la al 2-lea jucator ca valoare din echipa - evident aiurea (chiar am incercat sa ma feresc de rosii punand agresivitatea mai mik).
Maine am meci cu 1 care a pierdut azi dar cred ca mi-o fur
 , avand in vedere ca imi lipseste unul dintre cei mai buni titulari. Pana la urma nu se stie niciodata.
Asteptatari mai mari am de la a 2-a parte a campionatului pt ca urmeaza o politica zdravana de transferuri si cu TS obtinut - nu voi avea sanse.
Oricum - tre sa dau un print screen: pt locul 3 pe care il ocup acum...

Maine am meci cu 1 care a pierdut azi dar cred ca mi-o fur
Asteptatari mai mari am de la a 2-a parte a campionatului pt ca urmeaza o politica zdravana de transferuri si cu TS obtinut - nu voi avea sanse.
Oricum - tre sa dau un print screen: pt locul 3 pe care il ocup acum...
S29 - C?
S29 - C?