Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

be_best
Team President

Re: Cum merge campionatu

Post by be_best »

Eu am inceput f bine noul sezon: sunt pe 4.... :lol: :lol: :lol:
Sper ca si la sfarsit sa rad si sa fiu tot pe 4 sau macar desupra locului 10.....
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
Daimon
Member of the Soccer Project Association

Post by Daimon »

eu am inceput unde l-am terminat, tot pe 11 :lol: :lol: :lol:

din ce am apucat sa vad la adversari, daca n-am ghinion cu accidentarile si randomul pot sa ma gandesc la locul 1. prima saptamana jumate va fii mai grea pt ca plec cu TS 70. dupa ce ajung cu el la 100 o sa reiau si transferurile ca mai am oameni de care trebuie sa scap.

sa avem cat mai multe promovari la final.
Elphax
Coach

Post by Elphax »

eu am emotii , primul sezon serios in care chiar va trebui sa lupt in fiecare meci
am si un adversar greu in cupa ...
working hard in G.242 - season 26
won H.726 - season 25
started Aug 7th, finished 5th after 2 weeks - Season 24
be_best
Team President

Post by be_best »

Eu am cu 1 din G - evident in deplasare: va fi surprins cand va castiga meciul :lol:
sper sa nu bage numai prafalai sa imi faca vreo surpriza sa castig cu vreo 90-100 pe linii
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S29 - C?
agri
Team President

Post by agri »

am promovat intr-o divizie (F 135) accesibila, sa vedem ce vom face si in acest nou sezon
DoTy
Team President

Post by DoTy »

F.C Gloria Buzau revine in forta ;) sunt in F... in 2 sapt de cand am primit aceasta echipa am terminat de facut toate transferurile pentru primu 11 si pentru rezerve ... cheltuieli destul de mari deci ma astept de la echipa asta sa joace cat mai bine si daca se poate sa castig la rand divizile F/E/D/C ar fi perfect :) sunt sanse sa reusesc ... trebuie doar sa fiu atent :>
Image
Kosmin

Post by Kosmin »

DoTy wrote:F.C Gloria Buzau revine in forta ;) sunt in F... in 2 sapt de cand am primit aceasta echipa am terminat de facut toate transferurile pentru primu 11 si pentru rezerve ... cheltuieli destul de mari deci ma astept de la echipa asta sa joace cat mai bine si daca se poate sa castig la rand divizile F/E/D/C ar fi perfect :) sunt sanse sa reusesc ... trebuie doar sa fiu atent :>
si cu putin trisat :mrgreen: o sa reusesti sigur :wink:
Black_eagle

Post by Black_eagle »

Kosmin wrote:si cu putin trisat :mrgreen: o sa reusesti sigur :wink:
nu mai triseaza mai.numa' cand ramane fara credit pe telefon mai cauta altii sa-i prosteasca :D :D
Image
Image
be_best
Team President

Post by be_best »

Mi-am luat eu pe 50 de saptmani - dak vrei: ieftin :lol:

glumeam nu e de dat
S29 - C?
unicool

Post by unicool »

primul meci in C si prima victorie.....deocamdata locul 3 dupa prima etapa dar maine meci greu de tot.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
agri
Team President

Post by agri »

debut prost in div. F; infrangere cu 3 - 2 , in deplasare
asa am inceput si sezonul trecut in G, tot cu o infrangere, dar am promovat de pe locul intai
sa speram ca si in acest sezon vafi la fel
locul 10, momentan
dardar_3

Post by dardar_3 »

Un meci egal cu mult bulan la KV JOY.(142 - 138). TS-ul e de vina insa ma multumesc cu 1 puncticel deocamdata. Binenteles ca iar am luat rosu direct. :) Pacat ca n-am CF si va fi nevoie sa risca maine pentru a castiga cu babalacul meu de 30 ani. Ma astept la o infrangere insa joi in campionat. :roll:

Felicitari bizone pentru meciul castigat. Trage tare pentru promovare! E bine ca avem amandoi tot in ultimele etape. :twisted:
Diavolo
Viola

Post by Viola »

Am debutat co o victorie 3-2 acasa impotriva unui adversar puternic. Din pacate am inceput sezonul cu accidentari, Portarul titular tocmai s-a refacut la timp dar RF-ul titular nu il pot utiliza deloc in prima saptamana :cry: sper sa nu fie un sezon plin de accidentari
Revenit cu Vulturii Lugoj
Black_eagle

Post by Black_eagle »

un egal multumitor,cu o echipa mai buna.
Image
Image
be_best
Team President

Post by be_best »

Debut cu dreptul: 2-1 avand +4 peste adversar. Eu spun ca a fost victorie norocoasa pentru ca adversarul a avut note mai bune la jucatori insa tactica la tradat. Totusi am luat si 1 rosu la al 2-lea jucator ca valoare din echipa - evident aiurea (chiar am incercat sa ma feresc de rosii punand agresivitatea mai mik).

Maine am meci cu 1 care a pierdut azi dar cred ca mi-o fur :lol: , avand in vedere ca imi lipseste unul dintre cei mai buni titulari. Pana la urma nu se stie niciodata.

Asteptatari mai mari am de la a 2-a parte a campionatului pt ca urmeaza o politica zdravana de transferuri si cu TS obtinut - nu voi avea sanse.

Oricum - tre sa dau un print screen: pt locul 3 pe care il ocup acum... :lol: :lol:
S29 - C?
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”