Totusi sunt aproximativ 200 de milioane numai in locuri pe stadion.

Moderator: Romanian Moderators

cu IE le vad, cu firefox si crome nu le vadbunicutzu wrote:nu stiu, nici eu nu le vad, cu IE cel putin, ca altceva mi-e lene sa incerc.

Din cate stiu ei pot intra pe contul tau ...gogumagic wrote:sherifii pot sa vada ce buget au ceilalti manageri ?
eu folosesc IE 8 si merge bine ...vad imaginile foarte binedavos wrote:de ce nu se vad imaginile din SP?
eu azi l-am concediat si TS-ul nu a crescut sau scazut cun un procent; au trecut si cele 40 de zile si nimicKosmin wrote:daca are cel putin 40 de zile la echipa, si-l concediezi iar apoi angajezi altu creste moralul cu 10
era vb de moralul jucatorilor, nu de TSdragos wrote:eu azi l-am concediat si TS-ul nu a crescut sau scazut cun un procent; au trecut si cele 40 de zile si nimicKosmin wrote:daca are cel putin 40 de zile la echipa, si-l concediezi iar apoi angajezi altu creste moralul cu 10

la 20. de la 21 zice lumea ca scade conditia mai greu
 la 20. de la 21 zice lumea ca scade conditia mai greumda, in ultimele sezoane am stagnatcalin_g wrote:@ Kosmin: aoleu da nu ai mai avut de mult tineri in echipa, de nu mai tii minte
la 20. de la 21 zice lumea ca scade conditia mai greu
 si acum au ajuns la vasrta maturitatii si a vanzarii
  si acum au ajuns la vasrta maturitatii si a vanzarii   iar la portari parca e 23 din ce imi aduc aminte
  iar la portari parca e 23 din ce imi aduc aminte  
Nu scade conditia mai greu. Recupereaza in fiecare zi 15 puncte la conditie in loc de 10. Dar de scazut scade la fel.calin_g wrote:de la 21 zice lumea ca scade conditia mai greu