Totusi sunt aproximativ 200 de milioane numai in locuri pe stadion.

Moderator: Romanian Moderators
cu IE le vad, cu firefox si crome nu le vadbunicutzu wrote:nu stiu, nici eu nu le vad, cu IE cel putin, ca altceva mi-e lene sa incerc.
Din cate stiu ei pot intra pe contul tau ...gogumagic wrote:sherifii pot sa vada ce buget au ceilalti manageri ?
eu folosesc IE 8 si merge bine ...vad imaginile foarte binedavos wrote:de ce nu se vad imaginile din SP?
eu azi l-am concediat si TS-ul nu a crescut sau scazut cun un procent; au trecut si cele 40 de zile si nimicKosmin wrote:daca are cel putin 40 de zile la echipa, si-l concediezi iar apoi angajezi altu creste moralul cu 10
era vb de moralul jucatorilor, nu de TSdragos wrote:eu azi l-am concediat si TS-ul nu a crescut sau scazut cun un procent; au trecut si cele 40 de zile si nimicKosmin wrote:daca are cel putin 40 de zile la echipa, si-l concediezi iar apoi angajezi altu creste moralul cu 10
mda, in ultimele sezoane am stagnatcalin_g wrote:@ Kosmin: aoleu da nu ai mai avut de mult tineri in echipa, de nu mai tii minte![]()
la 20. de la 21 zice lumea ca scade conditia mai greu
Nu scade conditia mai greu. Recupereaza in fiecare zi 15 puncte la conditie in loc de 10. Dar de scazut scade la fel.calin_g wrote:de la 21 zice lumea ca scade conditia mai greu