am si eu o intrebare.........
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Am vazut la echipa ta ca pui de fiecare data agresivitate 100.
Pt. agresivitate trebuie sa te uiti ce valoare are arbitrul.
De ex. arbitru=80 ca in ultimul meci, pui agresivitate 20-30, depinde shi de agresivitatea jucatorilor pe care ii joci. Asta ca sa nu iei cartoane rosii.
PS.: Ati vazut ce jucatori i-a dat la echipa: de toate nationalitatile, desi are nationalitatea: Djbouti, trebuia sa aiba jucatori din: Djbouti nu?
Pt. agresivitate trebuie sa te uiti ce valoare are arbitrul.
De ex. arbitru=80 ca in ultimul meci, pui agresivitate 20-30, depinde shi de agresivitatea jucatorilor pe care ii joci. Asta ca sa nu iei cartoane rosii.
PS.: Ati vazut ce jucatori i-a dat la echipa: de toate nationalitatile, desi are nationalitatea: Djbouti, trebuia sa aiba jucatori din: Djbouti nu?
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
pai poate nu erau destule nume de jucatori din djibouti si din cauza aia i-a dat din toate. cel putin asa cred
uita-te si tu la ceea ce joaca astia dintre noi mai experimentati. poti de ex. sa te uiti la mine cum pun agresivitatea. si eu m-am uitat la cei buni si le-am studiat lor meciurile ca sa invat.
uita-te si tu la ceea ce joaca astia dintre noi mai experimentati. poti de ex. sa te uiti la mine cum pun agresivitatea. si eu m-am uitat la cei buni si le-am studiat lor meciurile ca sa invat.
-
Cred ca nu stii ce setari ai facut. Uita-te la meciurile tale din liga(toate); ai agresivitate 100%.messi19 wrote:trebuie sa te corectez.100% pun la stil nu la agresivitate.faptul ca m-am trecut ca fiind din insulele caiman(parca) are vreo influenta asupra jucatorilor pe care i-am primit?adica sunt mai slabi?
Manager: cyp