multzumim pt incurajariunicool wrote:
P.S:in liga lui nepotu si sircos ce se intampla fratilor?toti 3 romanii masati pe ultimele 3 locuri ale ligii.hai sus repede ca nu e frumos.

bafta all
Moderator: Romanian Moderators
de acord cu unicool. de ce sa nu promovezi daca ai ocazia? si de 2 ori la rand. adica nu stii ce echipe iti pica din D sau iti vin din F. ma gandesc de ex. la cei din E80 unde sunt eu acum. s-au gandit ei ca vin bunicii din F sa-i bata? daca vreunul a avut ocazia sa promoveze si nu a facut-o ... apoi sezonul asta are mai putine sanse. si tot asa. intre timp echipa iti mai imbatraneste, etc. de ce sa nu promovezi cand poti?unicool wrote:pai si plafonarea in E e pentru tine?eu mai bine retrogradez din D si apoi stiu ce am lipsa pentru D si voi incerca sa revin in forta decat sa stau in E pana imbatranesc.sper sa pot promova sezonul asta...daca nu sezonul viitor e neaparat nevoie de o promovare.Cred ca daca voi retrograda ma voi lasa de SP. Pt. mine retrogradarea nu este in dictionarul SP.
Asa e cu deciderea viitorului echipei in ultimele etape.bunicutzu wrote:cercel, eu sunt acum in E80 si am 4 victorii din 4. deci in E ma descurc, si incerc sa promovez. daca pot nu voi rata ocazia. iar in D voi vedea eu ce voi face. oricum, daca vrei sa stai in E un sezon, trebuie sa stii de la inceput. si sa-ti organizezi in asa fel incat sa ajungi la inceputul campionatului cu TS la maxim. asta inseamna sa iti faci vanzarile/cumparaturile la mijlocul campionatului/inceputul lui si nu la sfarsit.
eu acum vand/cumpar 1-2 jucatori pe saptamana. catre sfarsit fac cumparari masive. si in saptamana libera, de dinaintea sezonului imi refac TS-ul. si incep cu maxim (adica 90%). eu sezonul trecut am inceput cu TS maxim dupa ce facusem vreo 50 de transferuri sezonul celalalt. sezonul trecut am facut vreo 20-25 de transferuri si am inceput sezonul asta tot cu maxim. doar ca trebuie sa stii de la inceputul sezonului care ti-e obiectivul. daca te hotarasti la sfarsit ... atunci iti cam sacrifici si sezonul urmator.
Frumos, shi eu visam cand am primit de la centru pe mister:unicool wrote:http://www.soccerproject.com/speler_det ... ewWindow=1
uite ce mi-au trimis mie de la centru.![]()