Deja e nesimtire

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

unicool
Member of the Soccer Project Association

Post by unicool »

Vad din postarile de mai sus ca randomul lucreaza tare de tot, Asa ca o sa ma bazez si pe random...calitatea ascunsa a echipei mele...sanchi
in mod normal la cum a jucat el pana acum nu cred ca ai nevoie de random....poate el sa se bazeze pe asta. :wink:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
rood
Team President

Post by rood »

hehe
ramane de vazut!

Vezi sa ma marchezi la raboj cu berea! :wink:
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
7terry7
Assistant Coach

Post by 7terry7 »

Domnilor, daca vorbim de random, ia dati-va cu parerea despre ultimul meu meci de liga http://www.soccerproject.com/game_repor ... &season=17.

Multumesc.
unicool

Post by unicool »

7terry7 wrote:Domnilor, daca vorbim de random, ia dati-va cu parerea despre ultimul meu meci de liga http://www.soccerproject.com/game_repor ... &season=17.

Multumesc.
pai a castigat cel mai bun.e evident.nu e nici un random niciunde.ai fost superior la toate capitolele.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
bunicutzu

Post by bunicutzu »

uita-te la note ... la note au fost superiori barbarossa. dar nu inteleg de ce a pus agresivitate asa mare. in mod normal ii facea pe trubaduri dupa cum arata notele ... asa cred. suma notelor la barbarossa mai mare cu 20 de puncte!!! dar cu 3 eliminati ... ce sa mai vrei :)
unicool

Post by unicool »

bunicutzu wrote:uita-te la note ... la note au fost superiori barbarossa. dar nu inteleg de ce a pus agresivitate asa mare. in mod normal ii facea pe trubaduri dupa cum arata notele ... asa cred. suma notelor la barbarossa mai mare cu 20 de puncte!!! dar cu 3 eliminati ... ce sa mai vrei :)
pai asta spuneam si eu....notele mari au fost anulate de cartonasele multe primite.
rood
Team President

Post by rood »

a uitat sa seteze agresivitatea...nu pozi juca cu agresivitate 70 cand arbitrul este 94!!!

A scapat ieftin cu 3 eliminati si scorul numai 2-3
7terry7
Assistant Coach

Post by 7terry7 »

Si totusi, pana in min. 68 cand i-a fost eliminat primul jucator, scorul era 2-3, cu toate ca eu zic ca are jucatori mai buni. Dupa min. 69, cu doi jucatori in plus nu am decat o singura ocazie... cum o fi si motorul jocului astuia, nu stiu, dar nu prea i-mi dau seama.
Viata e scurta, asa ca bucurate de fiecare clipa a vietii tale!

Manager - 7terry7
Team - Blue Sky TM
bunicutzu

Post by bunicutzu »

raportul meciului e aleator. motorul tine cont de echipe, de setarile lor, TS, random samd si apoi genereaza un raport de meci. de ce crezi ca daca bagi un portar atacant, si per total echipa ta e mai buna portarul respectiv da gol? pentru ca da gol un atacant si atunci oricare are sansa :D am patit ca portarul mi-a dat 4 goluri intr-un meci. iar cate 3 goluri mi-a dat in multe meciuri.
raportul e aleator. rezultatul conteaza. restul sunt evenimente dintr-o lista de evenimente posibile, nu sunt importante. doar intamplator jucatorii aia au primit rosu incepand cu minutul 68, motorul stia ca agresivitatea a fost tare mare si i-a dat 3 rosii :) si le-a pus cand s-a nimerit.
Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

ce pot baga in locul unui CM ? pt ca am 2 care nu pot juca si unul e slab...e mai bine sa bag un RM sau sa bag un CF cu ordin individual ofesinv, in cazul in care voi juca cu 3 mijlocasi
FOREVER UNITED
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Mariu$ wrote:ce pot baga in locul unui CM ? pt ca am 2 care nu pot juca si unul e slab...e mai bine sa bag un RM sau sa bag un CF cu ordin individual ofesinv, in cazul in care voi juca cu 3 mijlocasi
Cel mai bine e sa pui un RM sau LM. Va scoate cu 5-6 mai putin decat pe postul lui, din cate stiu eu. :roll:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
rood
Team President

Post by rood »

Exact 5 puncte mai putin. Eu folosesc foarte des RM pe post de CM, deoarece am mijlocul (CM) foarte slab si agresiv.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”