in mod normal la cum a jucat el pana acum nu cred ca ai nevoie de random....poate el sa se bazeze pe asta.Vad din postarile de mai sus ca randomul lucreaza tare de tot, Asa ca o sa ma bazez si pe random...calitatea ascunsa a echipei mele...sanchi

Moderator: Romanian Moderators
in mod normal la cum a jucat el pana acum nu cred ca ai nevoie de random....poate el sa se bazeze pe asta.Vad din postarile de mai sus ca randomul lucreaza tare de tot, Asa ca o sa ma bazez si pe random...calitatea ascunsa a echipei mele...sanchi
pai a castigat cel mai bun.e evident.nu e nici un random niciunde.ai fost superior la toate capitolele.7terry7 wrote:Domnilor, daca vorbim de random, ia dati-va cu parerea despre ultimul meu meci de liga http://www.soccerproject.com/game_repor ... &season=17.
Multumesc.
pai asta spuneam si eu....notele mari au fost anulate de cartonasele multe primite.bunicutzu wrote:uita-te la note ... la note au fost superiori barbarossa. dar nu inteleg de ce a pus agresivitate asa mare. in mod normal ii facea pe trubaduri dupa cum arata notele ... asa cred. suma notelor la barbarossa mai mare cu 20 de puncte!!! dar cu 3 eliminati ... ce sa mai vrei
Cel mai bine e sa pui un RM sau LM. Va scoate cu 5-6 mai putin decat pe postul lui, din cate stiu eu.Mariu$ wrote:ce pot baga in locul unui CM ? pt ca am 2 care nu pot juca si unul e slab...e mai bine sa bag un RM sau sa bag un CF cu ordin individual ofesinv, in cazul in care voi juca cu 3 mijlocasi