Planuri

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

alexxx
Team Manager

Post by alexxx »

Ca planuri de viitor am vanzarea jucatorilor peste 27 de ani de la mine din echipa si cumpararea unor jucatori cu varsta pana in 25 de ani.Daca sunteti interesati de vreun jucator de la mine care nu e pus pe lista inca,dati un mesaj cu suma pe care sunteti dispusi sa o oferiti pentru el ;)
Echipa-juventuss
Manager-alexxx
Daimon
Member of the Soccer Project Association

Post by Daimon »

eu sper sa ma descurc in D, pentru asta am nevoie de inca 2-3 jucatori. sezonul care urmeaza probabil ca nu voi conta mai deloc pe cupe amicale, urmand sa ma concentrez pe campionat (pana in momentul in care imi asigur cel putin teoretic ramanearea in D)
Skulder

Post by Skulder »

eu sper ca poate o sa castig si eu prima serie de cand am echipa si tinand cont ca am echipa cat de cat tanara daca am norok sa promovez succesiv vreo 3 sezoane,mai ales ca ts-ul meu si-a revenit si nu am planuri ca pe viitor sa mai ajunga la 0 dar cine stie ca eu nu prea ma potolesc cu transferurile si poate ma razgandesc :))
bosu_pana
Coach

Post by bosu_pana »

eu am promovat di h in G si am stat 2 sezoane acolo dupa care am promovat in f toti ptietenii mei spuneau ca am sa retrogradez inapoi si de asta sincer imi era frica dar surpriza am promovat n E de pe primul loc mie frica sa nu retrogradez sez asta meneger al echipei adunatura burdujeni
the best...
unicool

Post by unicool »

eu sper sa trec cu bine peste perioada asta de intersezon in care am 4 meciuri pe zi in cupe amicale si apoi sa reusesc promovarea in D.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
napoleonard

Post by napoleonard »

Daimon wrote:eu sper sa ma descurc in D, pentru asta am nevoie de inca 2-3 jucatori. sezonul care urmeaza probabil ca nu voi conta mai deloc pe cupe amicale, urmand sa ma concentrez pe campionat (pana in momentul in care imi asigur cel putin teoretic ramanearea in D)
de-o cupa amicala te-am ajutat sa scapi :wink: :twisted:
jully
Team President

Post by jully »

domnilor sunt la inceput de drum , am terminat sezonul pe sase , incepand de la jumatatea lui si urmatorul sezon sper sa promovez de pe primul loc (emit pretentii prea mari, ce zice-ti?) :idea:
warchilde

Post by warchilde »

zicem ca esti realist...baga mare si bafta!
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

da.. va fi un sezon fff greu.. sa speram ca voi reusi sa nu retrogradez din C2
kennyanu

Post by kennyanu »

si acum k s-a terminat. pt sezonul viitor ce planuri aveti?....eu...transferuri pt intinerirea lotului si vinderea mosnegilor 8) ....dupa ce termin transferurile o sa vad dak pot ataca primele 5 locuri...dak nu...
Revenit :)
warchilde

Post by warchilde »

chiar tare topicu asta...m-am uitat si am obs ca mi-am indeplinit obiectivul in mare parte :D :D :D pentru sezonul viitor...vreau sa raman in F....si sa mai imbunatatesc echipa sa pot fortza o promovare peste 2 sezoane....daca se poate o clasare in primele 5 locuri ar fi perfect :D
bogdan_iasi
Team Board Member

Post by bogdan_iasi »

warchilde wrote:chiar tare topicu asta...m-am uitat si am obs ca mi-am indeplinit obiectivul in mare parte :D :D :D pentru sezonul viitor...vreau sa raman in F....si sa mai imbunatatesc echipa sa pot fortza o promovare peste 2 sezoane....daca se poate o clasare in primele 5 locuri ar fi perfect :D
aceleasi obiective le am si eu
S 14/15: promovari consectuive cu maxim de puncte
S 16: locul 10 obtinut cu marii emotii
S 17: un sezon nasol :(
S 18: promovare realizata la pas
S 19/20: mentineri fara probleme
din S 21 ma retrag !!!
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Obiective:

-mentinerea in D22 alaturi de unicool :lol:
-sa castig ceva banuti din cupe amicale
-sa cumpar 2-3 jucatori pt. unele posturi deficitare
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Viola

Post by Viola »

Eu doresc sa promovez in E de pe primul loc daca e posibil + sa scapi de jucatorii mai batrani si mai slabi si sa completez posturile deficitare
Revenit cu Vulturii Lugoj
mosmartin

Post by mosmartin »

Hai sa ma bag si eu:

Obiective:
---Aducerea echipei a doua aproape de titulari si aducerea a minim 5-6 jucatori de la centru.
---Vindem tot ce nu trece de CG 75% si cumparam altii pentru echipa a doua chiar daca sacrific TS pentru urmatoarele 2-3 saptamani.
---Promovarea sezon de sezon pentru urmatoarele 4 sezoane
---Cresterea fanilor si a stadionului la 10mii de locuri pana la iesirea din H
---Castigarea a minim 10 cupe de 32 de echipe(taxa 50mii) pentru sezonul urmator din H , facand un mic artificiu' tehnic (sa vedem daca iese) :D
---Aducerea calitatii echipei pe la 65% sau chiar 60 daca e posibil :twisted:

Au mult de munca astia de la mine din conducere dupa cum vedeti. :lol: :lol:
Last edited by mosmartin on Thu Aug 02, 2007 11:42 am, edited 1 time in total.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”