faza e ca am spiritul echipei varza 34 conteaza asa mult??? cum sa imi creasca spiritul mai repede?
conteaza asa mult????
Moderator: Romanian Moderators
conteaza asa mult????
am promovat in E si iau batai de ma sparg cu toate ca scot mmult peste adversarii mei (am scos chiar si 40 peste el )si tot iau bataie de ce ???
faza e ca am spiritul echipei varza 34 conteaza asa mult??? cum sa imi creasca spiritul mai repede?
the best...
-
unicool
- Member of the Soccer Project Association
Re: conteaza asa mult????
cum ai scos tu 40 peste el mai?m-am uitat si am vazut ca toti au scos totalul pe linii mai mare ca al tau.conteaza foarte mult TS-ul in E si mai sus de E.il poti creste jucand meciuri si fara sa mai faci atatea transferuri.bosu_pana wrote:am promovat in E si iau batai de ma sparg cu toate ca scot mmult peste adversarii mei (am scos chiar si 40 peste el )si tot iau bataie de ce ???![]()
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Re: conteaza asa mult????
bosu'le esti foarte tare frate cum ai sco tu 40 peste elbosu_pana wrote:am promovat in E si iau batai de ma sparg cu toate ca scot mmult peste adversarii mei (am scos chiar si 40 peste el )si tot iau bataie de ce ???![]()

m. s. w. l. a. f. y. g.
sal
UNICOOL te rog sa te uiti la meciul meu cu RAIGARDAS de joi si sa socotesti cat au scos jucatorii mei peste ai lui (32)da el avea spiritul de 100% si eu 34 si sa intamplat treaba asta de mai multe ori nu o data si treaba asta ma inerveaza ca asa ceva nu mi sa intamplat de 5 sezoane de cand joc 
the best...
-
cercel_jr
Re: SAL
bosu_pana wrote:DA DAR INDIVIDUAL AM SCOS MULT PESTE EL
Se ia in considerare de cele mai multe ori suma pe linii.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
kennyanu
bosule. notele conteaza in momentul in care:
1. jucati cu aceeasi agresivitate
2. aveti acelasi team spirit
pt pct 1....este cu 25%peste tine
pt ptct 2.....este cu mult peste tine
iar la ratingul echipei a scot nu cu unu cum a zis marius..ci cu 3....are 4 peste tine la aparare....iar tu ai 1peste el in atac
1. jucati cu aceeasi agresivitate
2. aveti acelasi team spirit
pt pct 1....este cu 25%peste tine
pt ptct 2.....este cu mult peste tine
iar la ratingul echipei a scot nu cu unu cum a zis marius..ci cu 3....are 4 peste tine la aparare....iar tu ai 1peste el in atac
Revenit 
sal
asta e ,omul cat traieste invata oricum mersi fain ptr tot si sper sa nu retrogradez sezonu asta si apoi mai vad eu
ce pparere aveti de echipa mea e ceva de capul ei???

the best...