conteaza asa mult????

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
bosu_pana
Coach

conteaza asa mult????

Post by bosu_pana »

am promovat in E si iau batai de ma sparg cu toate ca scot mmult peste adversarii mei (am scos chiar si 40 peste el )si tot iau bataie de ce ??? :x
faza e ca am spiritul echipei varza 34 conteaza asa mult??? cum sa imi creasca spiritul mai repede?
the best...
unicool
Member of the Soccer Project Association

Re: conteaza asa mult????

Post by unicool »

bosu_pana wrote:am promovat in E si iau batai de ma sparg cu toate ca scot mmult peste adversarii mei (am scos chiar si 40 peste el )si tot iau bataie de ce ??? :x
faza e ca am spiritul echipei varza 34 conteaza asa mult??? cum sa imi creasca spiritul mai repede?
cum ai scos tu 40 peste el mai?m-am uitat si am vazut ca toti au scos totalul pe linii mai mare ca al tau.conteaza foarte mult TS-ul in E si mai sus de E.il poti creste jucand meciuri si fara sa mai faci atatea transferuri.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
vyruskill
Team President

Re: conteaza asa mult????

Post by vyruskill »

bosu_pana wrote:am promovat in E si iau batai de ma sparg cu toate ca scot mmult peste adversarii mei (am scos chiar si 40 peste el )si tot iau bataie de ce ??? :x
bosu'le esti foarte tare frate cum ai sco tu 40 peste el :shock: :shock: :shock: eu ma chinui sa scot 6-7 peste unul din E si nu gasesc iar la tine mirare mare 40 peste si tot iei bataie :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
Carly
Team Manager

Post by Carly »

ma sa sti ca conteaza ca de cand mi-o scazut si mie din 100% la 60% is cam varza si eu ... am pierdut cu echipe mult mai slabe ca mine care in mod normal le castigam !
Image
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
bosu_pana
Coach

sal

Post by bosu_pana »

UNICOOL te rog sa te uiti la meciul meu cu RAIGARDAS de joi si sa socotesti cat au scos jucatorii mei peste ai lui (32)da el avea spiritul de 100% si eu 34 si sa intamplat treaba asta de mai multe ori nu o data si treaba asta ma inerveaza ca asa ceva nu mi sa intamplat de 5 sezoane de cand joc :(
the best...
Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

mi se pare ok rezultatul.. Raigardas a scos cu 1pt peste tine, a avut si agresivitate mult mai mare si TS mai bun
FOREVER UNITED
bosu_pana
Coach

SAL

Post by bosu_pana »

DA DAR INDIVIDUAL AM SCOS MULT PESTE EL
the best...
cercel_jr

Re: SAL

Post by cercel_jr »

bosu_pana wrote:DA DAR INDIVIDUAL AM SCOS MULT PESTE EL
:lol: :lol: :lol: Scuze ca rad, asa faceam si eu la inceput, calculam suma totala a performantelo jucatorilor.
Se ia in considerare de cele mai multe ori suma pe linii. :wink:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
kennyanu

Post by kennyanu »

bosule. notele conteaza in momentul in care:
1. jucati cu aceeasi agresivitate
2. aveti acelasi team spirit

pt pct 1....este cu 25%peste tine
pt ptct 2.....este cu mult peste tine

iar la ratingul echipei a scot nu cu unu cum a zis marius..ci cu 3....are 4 peste tine la aparare....iar tu ai 1peste el in atac
Revenit :)
bosu_pana
Coach

sal

Post by bosu_pana »

asta e ,omul cat traieste invata oricum mersi fain ptr tot si sper sa nu retrogradez sezonu asta si apoi mai vad eu :D ce pparere aveti de echipa mea e ceva de capul ei??? :D :D :D
the best...
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”