Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
-
am pierdut si am cazut pe 2.se anunta o lupta stransa cu locul 3 pana la final dar si cu locul 1 actual.maine se preconizeaza cateva transferuri si sper sa nu pierd promovarea din cauza TS-ului ca imi tai venele.

"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
- Team President
-
- Coach
-
- Assistant Coach
sal
yo nu am ce comenta pe aici ...am punctaj MAXIM ..

Abia acum am citit mesajul tau, ca altfel iti uram bafta si eu mai devreme, nu acum dupa ce s-a si jucat meciul.kennyanu wrote:am batut usor...2-1...imi mention obiectivul....ii urez succes lui torpedoo in meciul din finala cupei amicale pe care o jucam la 15
Special mi-am pastrat prima echipa pt. a juca impotriva ta cu ea (tot am facut o greseala, uitand sa-mi setez echipa pt. meciul de la 10 si am jucat si meciul ala cu prima echipa), a propos, tu ai jucat cu prima sau cu a doua echipa ?
Oricum, bafta in continuare in campionat si nu numai...
Si ca sa fiu si on topic, dupa meciurile de astazi sunt matematic promovat in divizia B!

Bafta tuturor in atingerea obiectivelor!
"Daca a castiga nu e totul, atunci de ce se tine scorul?" Vince Lombardi
-
felicitari pt promovare si pentru victoria impotriva mea....iti zic si aici scuze pt accidentarea rf-uluimvp78 wrote: Abia acum am citit mesajul tau, ca altfel iti uram bafta si eu mai devreme, nu acum dupa ce s-a si jucat meciul.
Special mi-am pastrat prima echipa pt. a juca impotriva ta cu ea (tot am facut o greseala, uitand sa-mi setez echipa pt. meciul de la 10 si am jucat si meciul ala cu prima echipa), a propos, tu ai jucat cu prima sau cu a doua echipa ?
Oricum, bafta in continuare in campionat si nu numai...
Si ca sa fiu si on topic, dupa meciurile de astazi sunt matematic promovat in divizia B!![]()
![]()
![]()
Bafta tuturor in atingerea obiectivelor!
am riscat in meciul d azi din campionat pentru a imi pastra un lot cat mai bun pt meciul cu tine.
vezi ce faci in B

Revenit