Stai linistit cu transferurile ca nu ai de ce sa fii banat. Eu de regula nu prea am romani ca prefer sa profit de straini la transferuri(si cumparat si vandut).

Moderator: Romanian Moderators
Oare de ce nu ma mir ca e roman ?Scorpyo wrote:uitati-va va rog si la Scorpyo la LF-ul scos la vanzare credeti k oferta e prea realistica...trebuie sa dau un mesaj la serifi??? Ce parere aveti
Eu zic ca nu e chiar asa exagerat de mult in cat sa fii banat.Dar ma rog ,e parerea mea.bizone wrote:am primit o oferta ptr un CF (calitate 82) de 28 de ani ce peste cateva zile face 29 de ani, 1.5 milioane. Cam atat speram sa i-au si eu, in jur de 1.5 - 1.8 mil. O fi prea mult? Deja mi-e teama cu ban-urile astea din ultimele zile. Tipul care mi-a facut oferta e din Afganistan, dar e interesant numele de manager, Dutch.
jucatorul a ajuns la 2 mil, in urma licitatiilor, acelasi manager dandu-mi oferta.bizone wrote:am primit o oferta ptr un CF (calitate 82) de 28 de ani ce peste cateva zile face 29 de ani, 1.5 milioane. Cam atat speram sa i-au si eu, in jur de 1.5 - 1.8 mil. O fi prea mult? Deja mi-e teama cu ban-urile astea din ultimele zile. Tipul care mi-a facut oferta e din Afganistan, dar e interesant numele de manager, Dutch.