[Tactici si analize de meciuri]
Moderator: Romanian Moderators
-
- Team President
Nici nu are rost sa-ti zic pentru ca nu o sa stai prea mult pe aici.joe black wrote:Sunt incepator pe aici si voiam un sfat sa stiu ce tactica si jucatori sa folosesc pentru a avea rezultate mai rezonabile.
![]()
joe black Rapid F.C.
Multumesc anticipat
In primul rand invata sa joci corect ca toata lumea.Apoi cand ai un singur cont sa vii sa pui intrebarea asta.

Edit: Frate de curios m-am uitat dinou sa vad chiar cate conturi ai,dar numaratoarea mea trece de 10.Esti de groza

Daca aveam cel putin 10 conturi cum se sustine mai sus atunci nu cred ca mai era nevoie sa apelez la ajutor pe forum.Cine se uita la istoria clubului si la meciurile jucate va observa o serie de 6 infrangeri consecutive.
Consider faptul ca cei care iau parte la joc de ceva mai mult timp au si ceva experienta in plus si din acest motiv am scirs acel mesaj.
Merci pt cei care imi iau apararea si cei care ma acuza ar face bine sa mai cerceteze, astfel vor descoperi adevarul...
Consider faptul ca cei care iau parte la joc de ceva mai mult timp au si ceva experienta in plus si din acest motiv am scirs acel mesaj.
Merci pt cei care imi iau apararea si cei care ma acuza ar face bine sa mai cerceteze, astfel vor descoperi adevarul...
-
- Member of the Soccer Project Association
dumnezeule.parca ieri am vorbit cu tine.abtine-te omule....crezi ca a facut ceva ilegal(triseaza) fa raport si lasa serifii sa verifice.mie chiar nu mi se pare in neregula nimic.Faur wrote:Nici nu are rost sa-ti zic pentru ca nu o sa stai prea mult pe aici.joe black wrote:Sunt incepator pe aici si voiam un sfat sa stiu ce tactica si jucatori sa folosesc pentru a avea rezultate mai rezonabile.
![]()
joe black Rapid F.C.
Multumesc anticipat
In primul rand invata sa joci corect ca toata lumea.Apoi cand ai un singur cont sa vii sa pui intrebarea asta.
Edit: Frate de curios m-am uitat dinou sa vad chiar cate conturi ai,dar numaratoarea mea trece de 10.Esti de groza
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Maine joc cu locul 1 , in deplasare ,si mi-as dorii niste sfaturi despre alcatuirea echipei si sistemul de joc.
Eu am ales un 4-4-2 , zid defensiv , 70 % agresiv si 100 % stil.
Credeti k e bine sau ar trebuii sa folosesc altceva ptr a scoate un rezultat bun ??
Ecipa mea : http://www.soccerproject.com/spnewl_tea ... ?tid=26773 ( Inter Ploiesti )
MS ,anticipat
Eu am ales un 4-4-2 , zid defensiv , 70 % agresiv si 100 % stil.
Credeti k e bine sau ar trebuii sa folosesc altceva ptr a scoate un rezultat bun ??
Ecipa mea : http://www.soccerproject.com/spnewl_tea ... ?tid=26773 ( Inter Ploiesti )
MS ,anticipat

ajutor
sunt nou in acest joc si as dori daca se poate sa-mi dati si mie niste sfaturi in legatura cu echipa.un stil 5-3-2 poate anihila cat-decat un 4-3-3?
am un meci cu locul 1 care foloseste tot timpul 4-3-3 loveste si goneste.
manager osvaldino,echipa O.f.c.STEAUA
multumesc anticipat.
am un meci cu locul 1 care foloseste tot timpul 4-3-3 loveste si goneste.
manager osvaldino,echipa O.f.c.STEAUA
multumesc anticipat.
-
- Team President
-
- Member of the Soccer Project Association
dragosh*** wrote:4-3-3 lov si gon e exact stilul meu de joc. Iti spun din experienta,eu joc numai stilul asta, nu poate fi anihilat!Sau foarte greu. Si eu sunt tot pe locul 1 in seriA mea.

Osvaldinho, daca adversarul are echipa mai buna si crezi ca te bate atunci incearca sa folosesti 5-3-2 zid defensiv cu stil 20%, si poate scoti un egal sau macar nu iei multe goluri.
Ce echipa ai?
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
merci pentru sfat men
la asta m-am gandit si eu.5-3-2 zid defensiv,si cu cele 2 extreme ofensive,si mijl central normal sa joace pase sau defensiv.eu sper sa scot macar un egal,caci cu siguranta jocul cu 5 fund nu prea iti garanteaza victoria.multumesc si mai astept raspunsuri la intrebare poate reusesc sa gasim o solutie.
deci......
pana la urma ce as putea folosi pt a anihila 4-3-3?unii spun ca se poate anihila,altii ca nu se poate.mai are altcineva alte solutii?astept raspuns