SCADERE CALITATI
Moderator: Romanian Moderators
-
- Assistant Coach
SCADERE CALITATI
am observat ca la unii jucatori le mai scad unele calitati...de ce ?:|
-
- Team President
Re: SCADERE CALITATI
ma baieti care puneti intrebari din astea ...jocu asta ii mulat cat mai mult pe realitate...dak nu mai inveti ...asa ii ca devii gigi becali??? asai ... mintea trebuie antrenata pt a fi tot timpu la perimetrii maximi ...asa ii si cu jucatorii... deci antrenati-va mintilerichardell wrote:am observat ca la unii jucatori le mai scad unele calitati...de ce ?:|

manager: alex_raul7
team: Cetatea Rapid
Motto: "Divide et impera ..."
team: Cetatea Rapid
Motto: "Divide et impera ..."
-
- Assistant Coach
may alex_raul07 asta care se da foarte mare destept...in primu` rand sa stii si tu ca am citit regulamentu` foarte atent si nu scrie absolut nimic despre faptul ca scad calitatile jucatorilor...in al doilea rand forumu` asta pt ce e facut omule nu sa punem intrebari?si in ultimu` rand cred ca ar trebui sa pui tu mana sa mai citesti dexu` si altele pt ca e vorba de "parametrii" nu "perimetrii" asta e tot ce am avut de spus imi faci rau omule
ps:chiar daca ai experienta in joc nu cred ca ar trebui sa te dai prea mare filozof...fii si tu un pic mai modest
sunt altii cu experienta mai multa decat tine si tot nu au atatea impresii

ps:chiar daca ai experienta in joc nu cred ca ar trebui sa te dai prea mare filozof...fii si tu un pic mai modest

-
- Member of the Soccer Project Association