SCADERE CALITATI

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
richardell
Assistant Coach

SCADERE CALITATI

Post by richardell »

am observat ca la unii jucatori le mai scad unele calitati...de ce ?:|
warchilde
Member of the Soccer Project Association

Post by warchilde »

poi normal ca le scad...daca nu le mai antreneaza nu ti se pare normal sa mai si scada? :wink:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

e normal. toti patim asa. stamina (rezistenta) scade cel mai usor
alex_raul07
Team President

Re: SCADERE CALITATI

Post by alex_raul07 »

richardell wrote:am observat ca la unii jucatori le mai scad unele calitati...de ce ?:|
ma baieti care puneti intrebari din astea ...jocu asta ii mulat cat mai mult pe realitate...dak nu mai inveti ...asa ii ca devii gigi becali??? asai ... mintea trebuie antrenata pt a fi tot timpu la perimetrii maximi ...asa ii si cu jucatorii... deci antrenati-va mintile ;) plus ca sunteti f comozi si nu cititi regulamentu de la inceput.... o sa uitati sa cititi :roll: :idea: :idea: :idea:
manager: alex_raul7
team: Cetatea Rapid
Motto: "Divide et impera ..."
richardell
Assistant Coach

Post by richardell »

may alex_raul07 asta care se da foarte mare destept...in primu` rand sa stii si tu ca am citit regulamentu` foarte atent si nu scrie absolut nimic despre faptul ca scad calitatile jucatorilor...in al doilea rand forumu` asta pt ce e facut omule nu sa punem intrebari?si in ultimu` rand cred ca ar trebui sa pui tu mana sa mai citesti dexu` si altele pt ca e vorba de "parametrii" nu "perimetrii" asta e tot ce am avut de spus imi faci rau omule :|
ps:chiar daca ai experienta in joc nu cred ca ar trebui sa te dai prea mare filozof...fii si tu un pic mai modest :!: sunt altii cu experienta mai multa decat tine si tot nu au atatea impresii
Black_eagle

Post by Black_eagle »

rau esti ma.... se vede sangele latin :D :D
Image
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”