simularea de la ora 4
Moderator: Romanian Moderators
-
- Assistant Manager
simularea de la ora 4
stiu ca s-a mai vorbit despre acest subiect,dar totusi nu se poate ca simularea de dimineata sa inceapa de la ora 3?Sunt multi care ar fi de acord cu ora 3.
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: simularea de la ora 4
in belgia simularea incepe la 3.....se mai pune problema si celor de peste ocean care au simularea la 21 sau 22 seara.florinel75 wrote:stiu ca s-a mai vorbit despre acest subiect,dar totusi nu se poate ca simularea de dimineata sa inceapa de la ora 3?Sunt multi care ar fi de acord cu ora 3.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
- Member of the Soccer Project Association
CORECTFaur wrote:E bine asa cum e ,o schimbare n-ar aduce decat mai multa harababura.Fiind un joc worldwide e foarte greu sa setez ora meciurilor pe placul tuturor

..ar mai fi cate ceva de ajustat sau de adaugat la joc...dar de fiecare data cand cineva a postat la rubrica "propuneri pt. joc" se dadea acelasi raspuns..."se incarca jocul, simularile..bla bla..." deci ... jocul nu cred ca o sa aiba modificari majore nici anul viitor...parerea mea...tot ce s'a mai introdus pana acum (blocare ora,diagrama) nu au schimbat mare lucru in joc!