simularea de la ora 4

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
florinel75
Assistant Manager

simularea de la ora 4

Post by florinel75 »

stiu ca s-a mai vorbit despre acest subiect,dar totusi nu se poate ca simularea de dimineata sa inceapa de la ora 3?Sunt multi care ar fi de acord cu ora 3.
unicool
Member of the Soccer Project Association

Re: simularea de la ora 4

Post by unicool »

florinel75 wrote:stiu ca s-a mai vorbit despre acest subiect,dar totusi nu se poate ca simularea de dimineata sa inceapa de la ora 3?Sunt multi care ar fi de acord cu ora 3.
in belgia simularea incepe la 3.....se mai pune problema si celor de peste ocean care au simularea la 21 sau 22 seara.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Faur
Team President

Post by Faur »

E bine asa cum e ,o schimbare n-ar aduce decat mai multa harababura.Fiind un joc worldwide e foarte greu sa setez ora meciurilor pe placul tuturor :)
Image ps:Image ImageImage
minasthiryt
Member of the Soccer Project Association

Post by minasthiryt »

Faur wrote:E bine asa cum e ,o schimbare n-ar aduce decat mai multa harababura.Fiind un joc worldwide e foarte greu sa setez ora meciurilor pe placul tuturor :)
CORECT :!: :wink:

..ar mai fi cate ceva de ajustat sau de adaugat la joc...dar de fiecare data cand cineva a postat la rubrica "propuneri pt. joc" se dadea acelasi raspuns..."se incarca jocul, simularile..bla bla..." deci ... jocul nu cred ca o sa aiba modificari majore nici anul viitor...parerea mea...tot ce s'a mai introdus pana acum (blocare ora,diagrama) nu au schimbat mare lucru in joc!
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

nici nu mai trebuie altceva, e ok asa!
FOREVER UNITED
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”