Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Dupa o vacanta binemeritata am revenit si am vazut ca sunt tot pe 2 la 4 puncte de locul 3. Cred ca promovez in proportie de 99%.
Faza ciudata e ca adversarul meu de pe 3 a facut un egal ciudat, dar, surpriza si eu am facut un egal ciudat; in meciul de vineri din liga.
Am fost cu 12 puncte pe linii peste el, agresivitate putin mai mare si avantaj terenului propriu. totusi am facut egal. Asta e. Si el a facut egal deci no problem.
Bafta mai departe.
PS.
Care mai promovati? 
Faza ciudata e ca adversarul meu de pe 3 a facut un egal ciudat, dar, surpriza si eu am facut un egal ciudat; in meciul de vineri din liga.
Am fost cu 12 puncte pe linii peste el, agresivitate putin mai mare si avantaj terenului propriu. totusi am facut egal. Asta e. Si el a facut egal deci no problem.
Bafta mai departe.
PS.

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Eu nu promovez sezonul asta, deja era prea mult daca reuseam sa si promovez dupa jumatate de sezon...si totusi nu am fost departe.
Main am meci cu locul 2 pe care vreau sa-l bat sa nu mai spere la locul unu.
Voi avea astfel in palmares doar o infrangere si un egal care sper sa ma tina asa pentru urmatoarele doua sezoane, abia apoi incepe greul. 
Main am meci cu locul 2 pe care vreau sa-l bat sa nu mai spere la locul unu.

-
- Member of the Soccer Project Association
ma bucur pentru tine.vad ca ai jucat cum ti s-a spus.....astept o bere.warchilde wrote:victorieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
si locul 1
le multumesc tuturor celor care m-au ajutat cu tactica....n-ash fi reusit fara voi.....thanks ppl![]()
![]()

eu am castigat azi si raman pe 3 la 1 pt de promovare.etapele viitoare meciuri destul de grele dar sper inca la o promovare in ultima etapa.

"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Eu am pierdut cu 2-1 cu locul 2. Am uitat ca am RM titular accidentat si am pus agresivitaea 70%, bineinteles am luat rosu.
Am avut si un CF in teren cu moralul mic si un accidentat(portarul pe care ieri l-am cumparat).
Asta este, oricum ramaneam pe 3, dar vroiam sa-l bat pentru palmares. In 2 zile ma opresc din transferuri(asta daca pot
) si ma apuc sa strang TS ca sa matur cu ei prin liga de la anu.
Am avut si un CF in teren cu moralul mic si un accidentat(portarul pe care ieri l-am cumparat).
Asta este, oricum ramaneam pe 3, dar vroiam sa-l bat pentru palmares. In 2 zile ma opresc din transferuri(asta daca pot