Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

kennyanu
Member of the Soccer Project Association

Post by kennyanu »

inca un egal....
Revenit :)
bizone

Post by bizone »

vad ca unii deja se lauda cu TS 100%. Al meu e de 77% :( , am cam gresit, dar sper sa-mi indeplinesc obiectivul.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
minasthiryt

Post by minasthiryt »

L Poli MINASTHIRYT Iasi F.C. 4 - 2 sk munkzwalm ibie

..am castigat si am urcat pe 3 in clasament...o victorie mai categorica acum cu adverasul care l-am avut ca adversar sezonul trecut in H (in H l'am batut de 2 ori cu 1-0) 8) ..saptamana care vine ma asteapta 4 meciuri gerele...insa sper la 12 puncte
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
bunicutzu

Post by bunicutzu »

eu il am 93 acum ... era 81 parca la inceputul campionatului. Pentru mine ideal e sa incep cu un TS recuperabil in prima saptamana de campionat. daca in a doua luni a sezonului am TS 100 e minunat.
nihilist
Team Manager

Post by nihilist »

din pacate un egal 1-1 in deplasare cu o echipa venita din F. Speram la o victorie categorica insa ......
Interesant este ca inaintea acestui egal am fost pe 2 iar acum am urcat pe 1 :))
alex_raul07
Team President

Post by alex_raul07 »

4-3 in deplasare ...inca o victorie...pe locu 3 :D
manager: alex_raul7
team: Cetatea Rapid
Motto: "Divide et impera ..."
Daimon

Post by Daimon »

bizone wrote:vad ca unii deja se lauda cu TS 100%. Al meu e de 77% :( , am cam gresit, dar sper sa-mi indeplinesc obiectivul.
sub 85% e deja nasol in D. eu incerc sa nu cobor sub 90, aia e inca destul de ok.

cum zice bunicutzu, daca in a doua saptamana ajungi la 100%, dupa aia chiar daca mai faci cate un transfer nu e asa problema 5% se recupereaza foarte usor si nici nu se simte.
bizone

Post by bizone »

Daimon wrote:
bizone wrote:vad ca unii deja se lauda cu TS 100%. Al meu e de 77% :( , am cam gresit, dar sper sa-mi indeplinesc obiectivul.
sub 85% e deja nasol in D. eu incerc sa nu cobor sub 90, aia e inca destul de ok.

cum zice bunicutzu, daca in a doua saptamana ajungi la 100%, dupa aia chiar daca mai faci cate un transfer nu e asa problema 5% se recupereaza foarte usor si nici nu se simte.
da, e cam nasol daca ai ca obiectiv promovarea. Cu un astfel de TS de retrogradat sigur n-as retrograda. Scot in jur de 130 pe meci cu TS asta, in meciul de azi am scos 132 iar jucatorii nu-mi erau 100%.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Daimon

Post by Daimon »

pai la ce echipa ai tu nici cu TS 0 nu-ti faci griji la retrogradare :P
cercel_jr

Post by cercel_jr »

eu am inceput cu 80% TS, acum am 90%, 3 victorii din 3 meciuri. Meciurile nu au fost usoare, acum nu mai am meciuri usoare in divizia asta. Toti se bat cu tot ce au, cel putin pana acum. :roll:
Mai am doar de cumparat un CM si apoi fara transferuri.
Promoverea este obiectivul meu principal.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
jully
Team President

Post by jully »

of, daca as avea si eu ts-ul vostru ( macar atat)
eu cu ts-ul abia crescut la 40% am luat-o pe coaja in etapa de astazi (din pacate s-a dus si norocul randomului) dar asta e, daca politica a fost proasta acum suportam nu avem ce face. sa speram ca recuperam repede si nu nu indepartam prea mult de obiectiv .
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
bunicutzu

Post by bunicutzu »

nihilist wrote:din pacate un egal 1-1 in deplasare cu o echipa venita din F. Speram la o victorie categorica insa ......
Interesant este ca inaintea acestui egal am fost pe 2 iar acum am urcat pe 1 :))
ai observat ca CM-ul tau cu 93% agresivitate ia la fiecare meci rosu? din 3 meciuri are 2 rosii ... intelegi acum de ce conteaza agresivitatea asa de mult? practic ai jumatate de jucator, pentru ca joaca doar in jumatate din meciuri :( si iti mai scade si randamentul echipei.
cercel_jr

Post by cercel_jr »

bunicutzu wrote:
nihilist wrote:din pacate un egal 1-1 in deplasare cu o echipa venita din F. Speram la o victorie categorica insa ......
ai observat ca CM-ul tau cu 93% agresivitate ia la fiecare meci rosu? din 3 meciuri are 2 rosii ... intelegi acum de ce conteaza agresivitatea asa de mult? practic ai jumatate de jucator, pentru ca joaca doar in jumatate din meciuri :( si iti mai scade si randamentul echipei.
Acu poate intelege de ce ziceam ca nu e chiar asa bun jucatorul din cauza agresivitatii. :roll:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
nihilist
Team Manager

Post by nihilist »

bunicutzu wrote:
dap, intr-adevar nu prea am avut nororc. am jucat peste limita la agresivitatea echipei. pacat ca are 93...daca ar fi avut vreao 70% altfel mergea traba. cel putin in E si D.
Oricum de vandut n-o sa-l vand. Incerc sa-mi fac echipa perfecta in format 5-3-2 (ieftina) si atunci acest jucator o sa-mi fie de folos(totusi scoate 71 cu tot cu cartonas rosu).
totusi sunt pe 1 8) pacat de egalul asta(TS mic)
scz de offtopic
Craziest_1978
Team Board Member

ajutor

Post by Craziest_1978 »

Fratilor, in primul rand tin sa va salut pe toti, ca un manager aspirant ce sunt, da-ti-mi voie sa ma pun in genunchi in fata voastra si sa va cer ajutorul! Despre ce este vb: In primul rand vreau sa va spun ca am un debut de sezon senzational, 3 etape -3 victorii, sunt lider, insa maine joc cu ala de pe locul 2, iar locul 3 joaca cu locul4!! E un moment prielnic pt mine sa ma detasez si sa i-au o optiune serioasa, tinand cont ca in liga mea sunt 7 echipe de roboti! Prima oara m-a speriat echipa lu asta de pe 2 (Infernal Team),insa apoi am observat ca 3 din primii lui 5 jukatori ca valoare, n-au drept de joc(2 suspendari, accident 3 zile) AJUTATI-MA va rog sa gasesc formula ideala sa-l bat mar pe polonezu asta enervant !Multumesc ! spuneti-mi va rog, ce sistem de joc sa folosesc, sa merg pe mana spmt-ului, care imi recomanda 3-4-3, sau exista un sistem cu care pot contracara sistemul lui !?
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”