Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
-
- Team President
sub 85% e deja nasol in D. eu incerc sa nu cobor sub 90, aia e inca destul de ok.bizone wrote:vad ca unii deja se lauda cu TS 100%. Al meu e de 77%, am cam gresit, dar sper sa-mi indeplinesc obiectivul.
cum zice bunicutzu, daca in a doua saptamana ajungi la 100%, dupa aia chiar daca mai faci cate un transfer nu e asa problema 5% se recupereaza foarte usor si nici nu se simte.
-
da, e cam nasol daca ai ca obiectiv promovarea. Cu un astfel de TS de retrogradat sigur n-as retrograda. Scot in jur de 130 pe meci cu TS asta, in meciul de azi am scos 132 iar jucatorii nu-mi erau 100%.Daimon wrote:sub 85% e deja nasol in D. eu incerc sa nu cobor sub 90, aia e inca destul de ok.bizone wrote:vad ca unii deja se lauda cu TS 100%. Al meu e de 77%, am cam gresit, dar sper sa-mi indeplinesc obiectivul.
cum zice bunicutzu, daca in a doua saptamana ajungi la 100%, dupa aia chiar daca mai faci cate un transfer nu e asa problema 5% se recupereaza foarte usor si nici nu se simte.
POLI TIMISOARA!!!!

-
eu am inceput cu 80% TS, acum am 90%, 3 victorii din 3 meciuri. Meciurile nu au fost usoare, acum nu mai am meciuri usoare in divizia asta. Toti se bat cu tot ce au, cel putin pana acum.
Mai am doar de cumparat un CM si apoi fara transferuri.
Promoverea este obiectivul meu principal.

Mai am doar de cumparat un CM si apoi fara transferuri.
Promoverea este obiectivul meu principal.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
of, daca as avea si eu ts-ul vostru ( macar atat)
eu cu ts-ul abia crescut la 40% am luat-o pe coaja in etapa de astazi (din pacate s-a dus si norocul randomului) dar asta e, daca politica a fost proasta acum suportam nu avem ce face. sa speram ca recuperam repede si nu nu indepartam prea mult de obiectiv .
eu cu ts-ul abia crescut la 40% am luat-o pe coaja in etapa de astazi (din pacate s-a dus si norocul randomului) dar asta e, daca politica a fost proasta acum suportam nu avem ce face. sa speram ca recuperam repede si nu nu indepartam prea mult de obiectiv .
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''

-
ai observat ca CM-ul tau cu 93% agresivitate ia la fiecare meci rosu? din 3 meciuri are 2 rosii ... intelegi acum de ce conteaza agresivitatea asa de mult? practic ai jumatate de jucator, pentru ca joaca doar in jumatate din meciurinihilist wrote:din pacate un egal 1-1 in deplasare cu o echipa venita din F. Speram la o victorie categorica insa ......
Interesant este ca inaintea acestui egal am fost pe 2 iar acum am urcat pe 1)

-
Acu poate intelege de ce ziceam ca nu e chiar asa bun jucatorul din cauza agresivitatii.bunicutzu wrote:ai observat ca CM-ul tau cu 93% agresivitate ia la fiecare meci rosu? din 3 meciuri are 2 rosii ... intelegi acum de ce conteaza agresivitatea asa de mult? practic ai jumatate de jucator, pentru ca joaca doar in jumatate din meciurinihilist wrote:din pacate un egal 1-1 in deplasare cu o echipa venita din F. Speram la o victorie categorica insa ......
si iti mai scade si randamentul echipei.

Manager: cyp
dap, intr-adevar nu prea am avut nororc. am jucat peste limita la agresivitatea echipei. pacat ca are 93...daca ar fi avut vreao 70% altfel mergea traba. cel putin in E si D.bunicutzu wrote:ai observat ca CM-ul tau cu 93% agresivitate ia la fiecare meci rosu? din 3 meciuri are 2 rosii ... intelegi acum de ce conteaza agresivitatea asa de mult? practic ai jumatate de jucator, pentru ca joaca doar in jumatate din meciurinihilist wrote:din pacate un egal 1-1 in deplasare cu o echipa venita din F. Speram la o victorie categorica insa ......
si iti mai scade si randamentul echipei.
Oricum de vandut n-o sa-l vand. Incerc sa-mi fac echipa perfecta in format 5-3-2 (ieftina) si atunci acest jucator o sa-mi fie de folos(totusi scoate 71 cu tot cu cartonas rosu).
totusi sunt pe 1

scz de offtopic
-
- Team Board Member
ajutor
Fratilor, in primul rand tin sa va salut pe toti, ca un manager aspirant ce sunt, da-ti-mi voie sa ma pun in genunchi in fata voastra si sa va cer ajutorul! Despre ce este vb: In primul rand vreau sa va spun ca am un debut de sezon senzational, 3 etape -3 victorii, sunt lider, insa maine joc cu ala de pe locul 2, iar locul 3 joaca cu locul4!! E un moment prielnic pt mine sa ma detasez si sa i-au o optiune serioasa, tinand cont ca in liga mea sunt 7 echipe de roboti! Prima oara m-a speriat echipa lu asta de pe 2 (Infernal Team),insa apoi am observat ca 3 din primii lui 5 jukatori ca valoare, n-au drept de joc(2 suspendari, accident 3 zile) AJUTATI-MA va rog sa gasesc formula ideala sa-l bat mar pe polonezu asta enervant !Multumesc ! spuneti-mi va rog, ce sistem de joc sa folosesc, sa merg pe mana spmt-ului, care imi recomanda 3-4-3, sau exista un sistem cu care pot contracara sistemul lui !?