Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
bunicutzu
- Member of the Soccer Project Association
se poate destul de lejer. 30 de meciuri, daca le pierzi pe toate tot faci 30 de puncte de TS. plus cateva meciuri de cupa, mai faci si de acolo vreo 10 puncte. raman 60. asta inseamna cam 100 de meciuri amicale/cupe amicale. 40 de zile cate 2-3 meciuri pe zi si te-ai scos. si sezonul are 63 de zile! deci mai poti sa faci vreo 2-3 transferuri 
-
cercel_jr
Eu sper sa reusesc.bunicutzu wrote:se poate destul de lejer. 30 de meciuri, daca le pierzi pe toate tot faci 30 de puncte de TS. plus cateva meciuri de cupa, mai faci si de acolo vreo 10 puncte. raman 60. asta inseamna cam 100 de meciuri amicale/cupe amicale. 40 de zile cate 2-3 meciuri pe zi si te-ai scos. si sezonul are 63 de zile! deci mai poti sa faci vreo 2-3 transferuri
Naspa e ca de revelion plec din tara si nu o sa prea pot sa-mi pun meciuri si cupe.
Mai e si faza ca o sa cam am 2 jucatori pe fiecare post pt. ca vand aproape tot ce nu-mi comvine. Apoi tre sa cumpar iara.
Dar ma descurc eu.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
Black_eagle
-
minasthiryt
1-1 acasa in primul meci in g148
din cate vad cred ca o sa reusesc ce mi-am propus adica sa nu retrogradez anu asta dat fiind faptul ca am vandut cam tot ce este sub 27 ani
din cate vad cred ca o sa reusesc ce mi-am propus adica sa nu retrogradez anu asta dat fiind faptul ca am vandut cam tot ce este sub 27 ani
19 - a atins poziţia 4.
20 - a castigat divizia H.444 (şi a promovat)
21 - a atins poziţia 7
22 - a atins poziţia 3
23 - a castigat divizia G.148 (şi a promovat).
20 - a castigat divizia H.444 (şi a promovat)
21 - a atins poziţia 7
22 - a atins poziţia 3
23 - a castigat divizia G.148 (şi a promovat).
-
Viola
Am inceput bine noul sezon dar va fi greu turul pentru ca azi castigat cu 3-2 si cu TS60 am scos 123 pe linii dar maine mai vand un jucator
.
Sa speram ca pana la retur imi revin cu TS-ul la 100% si atunci vedem adevarata valoare a echipei plus ca o sa mai creasca si niste tinerei.
Sa speram ca pana la retur imi revin cu TS-ul la 100% si atunci vedem adevarata valoare a echipei plus ca o sa mai creasca si niste tinerei.
Revenit cu Vulturii Lugoj