se poate destul de lejer. 30 de meciuri, daca le pierzi pe toate tot faci 30 de puncte de TS. plus cateva meciuri de cupa, mai faci si de acolo vreo 10 puncte. raman 60. asta inseamna cam 100 de meciuri amicale/cupe amicale. 40 de zile cate 2-3 meciuri pe zi si te-ai scos. si sezonul are 63 de zile! deci mai poti sa faci vreo 2-3 transferuri
bunicutzu wrote:se poate destul de lejer. 30 de meciuri, daca le pierzi pe toate tot faci 30 de puncte de TS. plus cateva meciuri de cupa, mai faci si de acolo vreo 10 puncte. raman 60. asta inseamna cam 100 de meciuri amicale/cupe amicale. 40 de zile cate 2-3 meciuri pe zi si te-ai scos. si sezonul are 63 de zile! deci mai poti sa faci vreo 2-3 transferuri
Eu sper sa reusesc.
Naspa e ca de revelion plec din tara si nu o sa prea pot sa-mi pun meciuri si cupe.
Mai e si faza ca o sa cam am 2 jucatori pe fiecare post pt. ca vand aproape tot ce nu-mi comvine. Apoi tre sa cumpar iara.
Dar ma descurc eu.
pai da, dar mai si castigi unele meciuri ... ca deh, o sa mai ai si echipa mare disponibila uneori.
iar na, daca pleci de revel, programeaza-ti amicalele dinainte. le si setezi si pleci linistit. multe amicale, poti chiar cate 4 pe zi. si refaci repede TS.
Am inceput foarte bine sezonul, nu din cauza scorului, ci pt. ca mi-au intrat 200k in buget.
In rest infrangere acasa cu 9-0.
Cred ca eu o sa va aduc zambete multe pe acest topic.
1-1 acasa in primul meci in g148
din cate vad cred ca o sa reusesc ce mi-am propus adica sa nu retrogradez anu asta dat fiind faptul ca am vandut cam tot ce este sub 27 ani
19 - a atins poziţia 4.
20 - a castigat divizia H.444 (şi a promovat)
21 - a atins poziţia 7
22 - a atins poziţia 3
23 - a castigat divizia G.148 (şi a promovat).
am facut egal acasa, 2-2 cu un roman. Dar am avut +12 pe linii mi-am depasit recordul (142 acum, vechiul record era 141) desi am TS foarte mic. sper sa mi se intoarca random-ul dar cu echipe straine
Am inceput bine noul sezon dar va fi greu turul pentru ca azi castigat cu 3-2 si cu TS60 am scos 123 pe linii dar maine mai vand un jucator .
Sa speram ca pana la retur imi revin cu TS-ul la 100% si atunci vedem adevarata valoare a echipei plus ca o sa mai creasca si niste tinerei.